A szurkolói webshop címer nélkül.

FradiMob - 2015. november 25. szerda, 17:34

Az FTC újra tiltott...Szurkolói webshop.

Nem, ez nem az FTC szurkolóknak szánt szarjainak internetes shopja, hanem az, amit egy időben mi is reklámoztunk.

Szívességből.

De most úgy vagyunk velük, mint a jobbik által támogatott szkenneres cközép két tucat emberével, akik már hétezres, bocs, nyolcezres közösségnek képzelik magukat.

Ez a webshop az FTC címert is használhatta, erre szóbeli engedélyt kaptak még pár éve Nyíritől. Volt olyan, hogy a klub jogásza erősködött velük a címer használata miatt, és Nyíri volt aki kiállt mellettük.

A szkenner elleni harc kirobbanása után várható volt,hogy a klub elveszi a címer használatának a jogát, de ez hosszú ideig nem történt meg.

Egészen az elmúlt hetekig, mikor is jött a levél, többet nem használhatják a címert.

A háttér információk szerint, Nyíri ellentmondásosnak vélte, hogy az egyik oldalt a klub vezetőit támadják,szidalmazzák, a másik oldalt meg a klub engedélyével pénzt keresnek. Itt azért megjegyezzük, hogy a bevételekből kivetítőt, utazásokat, rendezvényeket stb támogattak.

Nem tudjuk miként működik ez külföldön, de amennyire tudjuk, a legtöbb országban, a legtöbb klubnál a szurkolói csoportok használhatják az adott klub címerét a csoportok ruháira.

Az általunk támogatott " Gyűlölünk mindenkit" webshopot nem érinti a klub tiltása, mert ugye e barátaink eddig sem használhatták a címert.

Azt a címert, amit bárki felvarrathat a rendelt ruhákra. Talán ez jogilag nem támadható...Utolsó módosítás 2015. december 17. csütörtök, 19:20

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva