A vezetőség mindent elkövet, hogy ne lehessen ott Pakson a tábor

FradiMob - 2015. november 30. hétfő, 17:19

Kubatovék újra akcióban...


„Ferencvárosi” vezetés, akik mindent megtesznek, hogy Fradisták ne lehessenek ott a meccsen?!


A vezetés újabb gusztustalan húzása, ami mostanra jól látható, hogy náluk ez a bevett gyakorlat minden mérkőzés előtt?


Szombaton Pakson játszik a Ferencváros.

Sikerült több alkalommal telefonon egyeztetnünk a paksi vezetéssel, hogy tudnánk –e menni a mérkőzésre.

Nagy meglepetésünkre abszolút nem zárkóztak el a lehetőségtől. Tudván, hogy nagy létszámmal tudna utazni a Tábor felvetették azt is, hogy megpróbálják elintézni, hogy mi megkapjuk a komplett vendégszektort – 1100 fő – a pár szkenneres vagy épp fizetett szurkoló pedig kapna egy kis részt a hazaiban. Az ottani vezetők mondták, hogy egyeztetnek a helyi biztonsági szolgálattal és visszaszólnak. Később azt mondták, lesz egy MLSZ NBI-es Klubbizottsági ülés. Ott lesz a Fradi részéről Orosz Pali is. Megvárnák a Fradi vezetők reakcióját. Azt szeretnék, ha mennénk, de nem szeretnének összeveszni a Fradival. Utána megtörtént a találkozó Paliékkal, de minket szóba se mertek hozni. A vendégszektorra azt mondták sztornó, viszont hétfőn kezdődik a jegyárusítás és a hazaiba bőven be fogunk férni szerintük, tekintettel arra, hogy az 5000 férőhelyes és mindössze 2-3000 paksi szurkolóval számolnak. Reméltük, hogy a kis csapatok után (Vecsés, Nagyecsed) ismét találunk egy "tökös" klubvezetést, akik a saját és a szurkolók érdekeit nézik. De csalódnunk kellett.


Ma ismét hívtak minket a Paksiaktól és közölték délelőtt érkezett a Klubunktól e-mail, amelyben kérik tőlük csak szurkolói kártyával lehessen jegyet váltani szombatra. Ők pedig partnerek ebben.


ITT TARTUNK TEHÁT!


Persze gondoltuk, hogy így alakul, de végigjártuk ezt a procedúrát, hogy személyesen is megtapasztalhassuk, hogyan is működik a mostani rendszer.


Amíg a klubok vezetői félnek a politikus vezetésünktől és meghunyászkodnak, addig hiába is várnak bármilyen felemelkedést a mérkőzéseken. A bevételnek örültek volna, amit a több ezer fős B-Közép után kaptak volna, de a Fradi vezetéssel azért jobb nem összeveszni még akkor is, ha nem ők szervezik a mérkőzést. Azaz úgy néz ki a Klubunk bizonyos formában jelenleg az idegenbeli mérkőzéseket is saját maga szervezi, a hazaiak láthatóan úgy ugrálnak, ahogy ők diktálnak. Azt is bevállalják a Paksiak, hogy szívjanak a saját szurkolóik is és állhassanak sorba regisztrálni meccs előtt, csak nehogy összevesszenek a politikusokkal. Családbarát mérkőzés várható szombatra, családbarát nézőszámmal…


A mi vezetésünk pedig folytatja a hadjáratát saját szurkolói ellen. Íme a bizonyíték, hogy még külön meg is keresik az aktuális ellenfél klubját és ők javasolják, hogy legyen kötelező a kártya a meccsre és megpróbálják elintézni, hogy ne lehessünk ott. Ezek után van bárkinek kérdése, hogy mi történt Boszniában, vagy épp a Rijeka ellen?!

A Kósa féle alibi törvényjavaslat pedig nagyjából pont ilyen „nézőszám növekedést” fog okozni.


Ha ezek a politikusok mindent megtesznek, hogy távol tartsák a stadionoktól a Ferencváros szurkolóit, akkor ők vajon Fradisták vagy inkább politikusok? A véleményeteket kommentben megírhatjátok!

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére