Mondj nemet a Telekomra. Még.

FB - 2015. december 02. szerda, 17:47

Mert lehet érkezik egy jobb, akik nem akarják lecserélni a valódi szurkolókat...A Ferencváros szponzora lett az egyszer már elzavart Telekom. Akkor Furulyás ámokfutását finanszírozták, most Kubatovét.

Rögtön csináltak is egy díjcsomagot a szurkolóknak, Fradi Sas díjcsomag névvel.

"Te is kellesz a csapat sikeréhez" hirdeti a szlogen. "Együtt.Veled" szól a másik.

De ezek csak üres szavak, hiszen Te nem lehetsz ott a csapat sikerénél, hiszen ki vagy tiltva, értelmetlen biometrikus azonosítással tartanak távol, a haveri médián keresztül lejáratnak,mocskolnak téged, és még azt is elintézik, hogy idegenben sem lehetsz ott az FTC mérkőzésén.

Hazug szavak, együtt,veled.

Valójában külön és nélküled. Pedig a Ferencváros marketing értékében a 100%-ban ott vannak a kitiltott szurkolók is, 10 vagy 20 de lehet 30 százalékban.

Nem mi döntöttünk így, hanem Kubatov. És ez ellen a Telekom sem emel szót.

Akkor miért kéne ugranunk a Fradi Sas díjcsomagra? Azt használja a Ferencváros marketing értékének 90 vagy 80 esetleg 70 százaléka. (Itt nem személyekről van szó, nem létszámról)

Ezért arra kérünk mindenkit, hogy várjon még, ne rohanjon a Telekomhoz a Fradi Sas csomagért. Amúgy is "csak érvényes szurkolói kártya bemutatásával" lehet vásárolni.

Már csak azért sem, mert lehet egy másik mobilszolgáltató jobb, kedvezőbb ajánlattal érkezik, olyanok akiknek a valódi szurkolók nem lecserélendő rosszak.


Utolsó módosítás 2015. december 02. szerda, 19:06

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva