Beteg gyermekek segítése lett letíltva a listás által.

Buga Jakab - 2015. december 11. péntek, 14:42

Rosszul járnak ha a GM karácsonyi gyűjtéséről beszámolnak...SZÉGYEN! A LISTÁS HOZZA A FORMÁJÁT!

Mint azt tudjátok, hagyományainkhoz hűen idén is megrendezzük karácsonyi adománygyűjtésünket, mellyel beteg gyermekeket és gyermekkórházakat szeretnénk majd támogatni, főként a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Ennek keretében, hogy akciónk még sikeresebb lehessen és minél több emberhez eljuthasson annak a híre, tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőségünk lett volna egy közismert televízió műsorában beszélnünk a gyűjtésről.

VOLNA.

Ugyanis a gyermeklelkek megmentője és a sleppje odaszólt a televíziónak és azt mondták, hogy ne merészeljenek velünk műsort készíteni, mert „ROSSZUL JÁRNAK”!

Nem elég, hogy minden létező mérkőzésen megpróbálják megakadályozni, hogy ott lehessünk, ellenfél csapatainál elérik, hogy ellenünk vezessék be ők is a kártyát. Szurkolókra küldenek adóellenőröket, vagy épp bűnözők látogatnak meg egyeseket, szurkolótársunkat kirúgatják a munkahelyéről, „névtelen” feljelentések érkeznek ellenünk vagy épp nevüket vállalva jelentgetnek fel minket.

Ehhez mi hozzászoktunk és MI ezek miatt pont nem fogunk meghátrálni!

Az azonban, hogy ennyire elvetemültek, hogy a mi kezdeményezésünknek még külön utánamennek és embereket fenyegetnek és ezáltal beteg gyermekeknek próbálják elrontani a karácsonyukat, az már a legalja!

HA LÉTEZIK MÉG MÉDIUM, AKIK NEM FÉLNEK BESZÁMOLNI A KARÁCSONYI ADOMÁNYGŰJTÉSES AKCIÓNKRÓL, KÉRJÜK JELENTKEZZEN NÁLUNK!

Itt.Utolsó módosítás 2016. február 03. szerda, 18:32

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva