Kirúgta a Telekom (Ferenc)Ákost.

Watchdog - 2015. december 16. szerda, 15:22

Az FTC által fizetett bűnözök nem jelentenek társadalmi akadályt..."Szerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek. Az énekes nemrég az Echo TV-ben beszélt arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással. Az énekes ma és a holnap is nagykoncertre készül a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását." - írta megkeresésünkre a Magyar Telekom sajtóosztálya."

Írta az index.hu.

A kérdés adott: vajon a Telekom mióta ilyen finnyás? A Ferencváros esetében miért nem számít a társadalmi akadályok lebontása, az egyenlő feltételek?

Ahol Orosz Pali szerint a proli, szegény szurkolók (tábor) helyett  fizetőképes középosztálybeli nézők kellenek. (A Luss lecserélt bábja is megfogalmazta e gondolatot.)

Kubatov el is kezdte lecserélni a szurkolókat, 6-7 évet mondott a fidesz vezérkarának, ennyi ideig lesz kevesebb néz, ennyi idő kell a cseréhez.

A Telekomot miért nem zavarja a Kubatov által vezetett FTC által fizetett bűnözök jelenléte? A lövöldözőkkel nincs gond?

A másik kérdés, hogy ha a szkennert ellenző szurkolók hasonló módon fejeznék ki nemtetszésüket,mint az Ákos nevű fideszes srác szavait elutasítók, a Telekom akkor is lépne?

Ha tömegével írunk emailt, írunk kommentet a közösségi oldalakra, hívjuk őket, stb.

Van értelme a szponzorok felé a problémáinkat kommunikálni, esetleg nyomás alá helyezni őket?

Utolsó módosítás 2015. december 16. szerda, 15:42

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva