ÚJRA ÖSSZEFOGOTT A FRADI CSALÁD!

FradiMob - 2015. december 17. csütörtök, 11:14

Beteg gyerekeknél jártak a Fradi szurkolók.

2015. december 12-én megrendezésre került a II. Jótékonysági Adománygyűjtő Focitorna, a Tűzoltó Utcai beteg gyermekekért.
10 csapat vett részt a tornán, amely nagyon jó hangulatban telt és túlszárnyalva minden várakozásunkat, rengeteg tárgyi adomány gyűlt össze, játékok, plüssállatok, gyümölcs, csokoládé, üdítő és műszaki cikkek formájában, ezen felül pénzadománnyal is támogattátok a kórházat, köztük egy-egy nagyobb összeggel a Móri Fradisták és Londonban élő magyarok is segítettek.
A kórház által kért összes műszaki tárgyat sikerült összegyűjtenünk, így a pénzadományból drágább orvosi műszereket vásárolunk számukra.
Mindenkinek nagyon köszönjük, aki részt vett a tornán és bármilyen aprósággal hozzájárult a gyűjtéshez és gratulálunk a csapatoknak az elért helyezésekhez!
1.helyezett: Green Monsters
2.helyezett: EEE
3.helyezett: Anti you

A tegnapi nap folyamán elvittük a Tűzoltó Utcai Gyermekklinikára az adományok nagy részét.
Most is elkísért minket Hevesi Tamás és egy fotós is a segítségünkre volt.
Rengeteg mindennel sikerült meglepni a gyerekeket és a dolgozókat, jó volt látni mindegyikőjük arcán a boldogságot.
A játékok, plüssök, csokoládé, üdítő, gyümölcs és diabetikus édességek mellett átadtunk a kórháznak 2 db hűtőt Hrutka János és barátja jóvoltából, mikrohullámú sütőket, hajszárítókat, fotelágyat és a későbbiekben átadjuk részükre a kért orvosi műszereket is.
Rengetegen segítettétek az akció sikerességét kisebb-nagyobb adományokkal, az alábbiakban viszont külön szeretnénk köszönetet mondani pár embernek és csoportnak, akik nélkül nem lett volna ilyen sikeres az akciónk.

Köszönjük a segítséget:
-Hevesi Tamásnak
-Felvidéki Fradista barátainknak
-Londonban élő magyar barátainknak
-Móri Fradistáknak
-Jakab Tamásnak a tornán készült fotókért
és Biankának, a kórházban készített fotókért

Természetesen ezen kívül még rengetegen adakoztatok, lehetetlen lenne mindenkit egyesével felsorolni, így ezúton köszönjük meg Nektek, hogy a segítségetekkel ismét megmutathattuk, hogy mire képes a Fradi-család, ha összefog!

Nagyszerűek vagytok!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva