VV Indiánnal erősít a Ferencváros Hooligans

FradiMob - 2016. január 24. vasárnap, 11:51

Kiss Béla Jenő ott van a sűrűjében?

Mostanság ritka a mobok közötti összecsapás, szinte béke van, mondhatni buziskodnak egymással a bandák. Az MLSZ, a kártya, a szkenner, a románok, a szlovákok stb közös ellenségek, a csoportok az összeállások miatt nem akarnak konfrontálódni egymással. Aki meg akar, annak nincs partnere.

Most éppen az EB-re készül mindenki. Gyakorlásképpen akár egymással is összemehetnének, de nem. Előre borítékolható, hogy Marseille utcáin nem szervezett csoportok fognak vadászni, hanem Magyarország feliratos pólóban részeg “huligánok” kézenfogva sétálni. Mert ma mindenki huligán.

Aki mostanság a ferencvárosi mob összejövetelein megjelent, egy a “valóvilágot” is megjárt hőssel is találkozhatott. VV Indiánnal. Még a titkos találkozóhelyeken és csak egy szűk körben ismert időpontban is megtalálható. Azt hallani,hogy a macsétás rendőr által megalázott fradista hozta be a körbe. Sőt, a fradi tábor szurkolói csapatába is.

Kíváncsian várjuk vajon milyen “valóvilág” vagy “bigbrother” hősök érkeznek még a különböző mobokhoz. Alekosz, VV Béci vagy éppen VV Aurélió, BB Pongó, BB Renató egy Ferencváros-Újpest bulin az Újpest-Városkapúnál?


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva