Kubatov 700 ezret követel a Green Monsterstől.

FB - 2016. február 04. csütörtök, 13:05

És tőlünk, no meg a cközéptől, mert megsértettük a becsületét...


Levelet hozott a postás.

Semmi extra, csak a szokás a bírósági levél.

Most éppen egy végzést a Fővárosi Törvényszékről.

Ez arról szól, hogy elutasítják Kubatov Gábor felperes keresetét.

Ebben a keresetben szerepelnek alperesként a következők: FradiMob.hu I.rendű , Green Monsters II.rendű Ferenczvárosi C-közép III.rendű, M.Krisztián IV.rendű, H.Ádám V.rendű, és P.Balázs VI.rendű.

Az elutasítás indoka, hogy a FradiMob.hu, a Green Monsters és a Ferenczvárosi C-közép nem rendelkeznek perbeli jogképességgel.

A mellékelt iratokból a következő olvasható ki.

Decemberben egy cikk jelent meg nálunk, amelynek alapja a Green Monsters facebook oldalán megjelent írás volt.

Ez a cikk nálunk itt olvasható: Beteg gyerekek segítése lett letiltva a listás által.  A facebookon a "Szégyen! A listás hozza a formáját!" címmel jelent meg a GM oldalán.

Kubatov felperes úr szerint a becsületét és jó hírnevét sérti, hogy a cikkben -ahol egyébként a neve sehol sem szerepel-listásként nevezik (miből gondolja,hogy róla van szó???) és azzal vádolják, hogy beteg gyermekek karácsonyát próbálta elrontani.

Szerinte az alperesek csoportja (Fradimob,GM,Cközép) azért akarja őt lejáratni, mert nem kívánjuk elfogadni és tudomásul venni a szurkolói kártya bevezetését, és azt a tényt, hogy ő,mint az FTC elnöke érdemi lépéseket tett  a labdarúgó mérkőzéseken elterjedő erőszakos, rendbontó magatartás megfékezésére és visszaszorítására, mivel a rendbontók személye beazonosíthatóvá vált a szurkolói kártya bevezetésével.  (Amit amúgy a Berki vezetett be, és a táborunk végül elfogadott. )

Ezért 700.000-700.000-700.000 forint sérelemdíjat követelt volna.

A Green Monsters facebook bejegyzése miatt H. Ádámtól, azaz a Capo-tól.


Utolsó módosítás 2016. február 04. csütörtök, 13:44

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva