Új év, régi rendszer.

m.k. - 2016. február 04. csütörtök, 14:12

A bohózat folytatódik...Új év, régi rendszer...
Úgyis írhatnánk, a bohózat folytatódik.

A labdarúgó magyar bajnokság számunkra egy Békéscsaba túrával kezdődik. Elsőre úgy tűnt, ideális helyszín lehet a nyári fehérvári túra megismétlésére... Ennek érdekében 1-2 hete el is kezdtük a túra megszervezését. Sajnos nem sokkal utána a "másik oldal" is akcióba lépett. Ismét.
Tudjátok, azok, akiknek az érdeke a lelátók megtöltése, a családok visszahozása, az anyák meccsrejárása és a magyar labdarúgás felemelése.
Na, hát ez a társaság egy gyors brainstorming keretében ki is találta, hogy a legpraktikusabb és legegyszerűbb meccsjegyet vásárolni egy olyan mérkőzésre, ami alapjáraton szurkolók ezreit vonzza, és még mindig futballünnep lehet(ne).

Eleve meccs napon nincs jegyárusítás... Ez ugye alap. Hülyeség, meg veszélyes is. Ilyen kockázatnak nem lehet kitenni a terhes anyákat, a gyereket.

Na, de a mérkőzés előtti napokban, hetekben... Belépőjegyet vásárolni csak személyesen, csak saját nevedre, csak magadnak, csak személyazonosságot igazoló dokumentum bemutatásával lehet.

Érthető, nem? Így a legkényelmesebb. Így lehet biztosítani a labdarúgás fejlődését, a családok visszatérését. Már a jegyvásárlás is családi program, hisz az apa nem veheti meg mindenkinek a belépőjegyét!

Egy párhuzamos világban ilyenkor elzavarnak mindenkit a labdarúgás környékéről, akik ezeket az agyament szurkolóellenes szabályokat, határozatokat, törvényeket és annak eszközeit megalkották, és megkérdezik a leginkább érintett szereplőt, a SZURKOLÓT. Te mit szeretnél?

De itt még nem... Itt még örülnek a magyar labdarúgás kártevői, hogy egy újabb meccset tettek hangulattalanná (mert az lesz). Egy újabb elnök, aki inkább a saját szurkolóit bünteti, csak hogy behódoljon és kiszolgálja a hatalmat.

Körülöttünk sokan hajolnak meg, de nem mi. A szurkolók nem. Mi leszünk azok, akik egyenes gerinccel, és emelt fővel fogjuk ezt együtt, egységben átvészelni, ami még erősebbé tesz minket!

Ennek ellenére februárban lesz közös esemény, amiről napokon belül érkezik a tájékoztatás.

(szszjn)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva