Exkluzív videók a Varga-Busai balesetről.

FB - 2016. február 07. vasárnap, 16:15

Takarodjál már innen te faszszopó, te...

(A címlap kép illusztráció)Exkluzív videókat kaptunk a Varga-Busai féle balesetről.

Ugye ezt a klub megpróbálta elhallgatni, majd mikor a magyar médiában nevek nélkül megjelent a sztori, előremenekülve egy közleményt adtak ki az ügyben.

Varga hibázott ugyan egy picit, de szerencsére nem sérült meg senki ebben az amúgy véletlen balesetben. Varga még a tv-ben is pityergett, hitelesítve a vétlent és véletlent. Sőt, valaki a Varga apukaként írt a felszopók fórumára egy magyarázkodást, amit persze az ott lévők vakon elhittek.

Mi akkor azt írtuk, hogy Varga és Busai is hullarészegek voltak és ők okozták a balesetet.

Az esemény után kaptunk két videót. Gondolkodtunk sokat a publikáláson, hiszen mindig eszünkbe jutnak azok a pl. nagyecsedi percek amikor ezek a sztárok szemenköptek minket. (Igen, lehet,hogy a klub használja fel a szurkolók elleni konfliktusában őket.)

Aztán arra gondolunk, hogy milyen csendben maradt Kubatov mikor a rendezői lövöldöztek, miközben pl a Green Monterstől és tőlünk 700 ezret akart bírósági úton, vagy éppen az ő feljelentése alapján folyt ellenünk zaklatás miatt nyomozás, amit aztán az ügyészség bűncselekmény hiánya miatt megszüntetett.

És úgy gondoljuk, inkább a videón látható eseményekkel kéne foglalkoznia.

Mert ahogy nézzük Busai viselkedését, ha ezt egy szurkoló csinálta volna, az garázdaság lenne.

"Takarodjál már innen te faszszopó,te..."-üvölti és csapkodja a szemtanú autóját. Mert az rendőrt hívott.  Amikor rácsapott a szélvédőre a véres tenyérnyomata ott maradt.

"Attila gyere már, mert jönnek a rendőrök."-próbálja csitítani Busait Varga. Mert ugye le akartak lépni, eszük ágában sem volt nekik hívni a rendőröket.

Bűncselekmény-bűncselekmény hátán. Nos kedves Kubatov Gábor? Te,aki rendről és következményekről beszélsz, és rendszeresen teszel feljelentéseket, most hasonlóan fogsz cselekedni?


Utolsó módosítás 2016. február 07. vasárnap, 17:06

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva