Fizetett embert küldött a klub.

Watchdog - 2016. február 09. kedd, 15:29

A biztonsági értekezleten elmondta, szurkolói szempontból minden szuper nálunk...
Kezdődik a bajnokság, így az MLSZ biztonsági bizottsága megtartotta a szokásos összejövetelét, rendőri vezetőkkel és szurkolókkal közösen.

Volt idő, amikor a Szurkolói Iroda képviselte a drukkereket, ekkor komoly viták jellemezték ezeket a találkozókat. Az Iroda képviselői a túlbiztosításból fakadó felesleges és a mérkőzésre járást megnehezítő intézkedések ellen szólaltak fel. (lásd a buszoztatást)

Aztán Kubatov és Csányi (akit a szurkolókat gyűlölő Samu István tábornok és Kovács Péter ex-rendőr (mindkettő az MLSZ biztonsági bizottságának a tagja) meghülyített) összedugták a fejüket, osztottak-szoroztak,majd a Szurkolói Irodával megszüntette az MLSZ a kapcsolatát, Csányi újabb állami támogatást kapott, az MLSZ nem bünteti az FTC-t stb.

Ja, és eltörölték a vendégszurkolók belépőire vonatkozó ár plafont, mert ugye emiatt (az MLSZ szabálya miatt) a hazai ultra szektorokba Kubatov nem tudta emelni a belépők árát.

Megbeszélték azt is, hogy az MLSZ nem tart kapcsolatot semmilyen szurkolóval, az a klubok feladata lesz, azaz majd ők megmondják ki a számukra elfogadható drukker, olyan aki nem tesz keresztbe nekik a belépők áránál, olyan akiknek minden szuper, minden jó, akiknek tetszik pl. a buszoztatás.

A mostani biztonsági értekezletre is a bevált forgatókönyvet alkalmazták.

Az FTC a Halhatatlan nevű csoport  a klub által fizetett szurkolóját küldte. Magát a csoportvezetőt.  (Itt azért ne felejtsük el, hogy Európa legkisebb szurkolói csoportját vezeti, amely a Ferencvároshoz köthető.)

A rendőri vezetők, biztonsági igazgatók mellett voltak olyan szurkolói koordinátorok akik azt sem tudták hol vannak. A Haladás táborát képviselő drukker felvetett több olyan problémát is,amit legutóbb egy parlamenti bizottság is vizsgált.

Természetesen a fizetett Ferencváros szurkoló a problémák létezését cáfolta, azok nem léteznek, (pl. a buszoztatás nem gond) és az FTC-nél szurkolói szempontból (is) minden szuper,minden jó.
Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva