Kubatov emberei akcióban.

FradiMob - 2016. február 14. vasárnap, 09:30

Ártatlan szülőket, hölgyeket, a szakosztály képviselőit verték a fradi security emberei?


Bár az FTC és  Pler már nem egy és ugyanaz, a Pler Budapest férfi kézilabda mérkőzéseit a Fradi Security biztosítja a Lörinci Sportcsarnokban.

Hétvégén Pler-Komló mérkőzés volt, ami nem maradt botránymentes. Sajnos a Ferencváros nevét is érinti ez. A kérdés adott: Kubatov Gábor, az FTC elnöke, a gyermeklelkek megmentője, aki következményekről és rendről papol mikor fog ez ellen fellépni?

Komlói szurkolók beszámolója:

...Történt ugyebár,hogy elmentünk Pestre a Pler csapatához a komlói bányásszal szurkolni ! Megérkeztünk jó kedvel bőséggel közel 60-an ....Beérkezésünkkor látván a fradi security jelenlétét nekem mint Újpest drukkernek nagyot dobbant a szívem. Elkezdődött a meccs természetesen szurkolásban vendég fölénnyel, játékban szoros meccsel ...Félidőben már a secu-látván a szurkolást illetve a jó kedvet-megkezdte a gyenge szurkálódást. Ne vidd ki,ne hozd be.kivagy te,ne állj fel stb stb . Aki volt már lelátón ismeri a secus kötekedős trükköket....Ekkor már a vezetőjük hívta az erősítést amit a saját fülemmel hallottam... Azt mondta itt már nincs szép szó semmi .... Második félidő kínos szurkolás részemről, figyelés , hát és természetesen normális fegyelmezett szurkolás semmi atrocitás nélkül... Sajnos kikaptunk magunk miatt .... Már furcsa volt a fradi security felállása nem a "szokásos" kijárat felé tereltek minket hanem a vészkapu fele ... Jobbról-balra lezárva az út , terelve a hívott barátok felé.... Vége a meccs indulunk kifelé na és ott ütöttek mindenkit akit értek , sima drukker , anya , apa, hölgy bárkit aki arra járt..... Igazi magyaros sztori bár legfőképp ez a ferencvárosi securyti sajátossága ez a többször előforduló probléma.... Köszönjük a vendéglátást urak jó volt ...NA EZÉRT NEM JÁRNAK A CSALÁDOK,A NORMÁLIS EMBEREK MECCSRE !! Tudom,hogy ez nálunk nem fordult volna elő ( Komló). Kikérjük magunknak ezt a fajta viselkedést 2016-ban , ez nem az őskor agytalan ősemberekkel !!!...

A Komló Sport kft közleménye:

A Komló Sport K.f.t. elnöksége mélységesen elítéli a tegnapi mérkőzés félidejében és annak végén történteket! A sérülteknek, orvosi ellátásban részesülteknek jobbulást kívánunk! Példátlan hogy ártatlan szülőket, szurkoló hölgyeket, urakat a szakosztály képviselőit bántalmaztak magukat hazai csapat rendezőinek tartó emberek. A szövetség felé a szükséges lépéseket megtettük! Külön köszönet Péter Szabó Zoltán munkájáért aki saját testi épségét veszélyeztetve próbált segíteni és segítséget kérni, amit sajnos nem kapott meg.

A Pler Budapest közleményében leírja, hogy kivizsgálják az esetet, de szerintük oka volt annak, hogy a rendezőik erőszakkal léptek fel.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva