Drogozott Varga és Busai?

FradiMob - 2016. február 17. szerda, 09:56

Vénaszkenner helyett drogtesztet, mondjuk a székházba...Nem véletlenül tettek meg mindent az érintettek, hogy mihamarabb elcsendesedjen Busai Attila és Varga Roland autóbalesetének botránya.


Mint emlékezetes, az FTC két labdarúgója január 17-re virradó éjszaka autójával betonfalnak csapódott a XII. kerületben. Bevallották, hogy ittak, de azzal védekeztek: azt hitték, az alkohol már kiment a szervezetükből.

Ehhez képest már a korábban nyilvánosságra hozott videofelvételen sem épp úgy tűnik, mintha akkor józanodtak volna ki, és a helyszínre érkező taxisok is arról számoltak be a Borsnak, hogy a fiúk totálisan be voltak állva!


Több taxis azért érkezett a helyszínre, nehogy a focisták a kollégájukban is kárt tegyenek


– Az egyik kollégám egy fiatal, szőke lányt fuvarozott a helyszínre – mesélte egyikük azzal a feltétellel, hogy nevét nem hozzuk nyilvánosságra.


Ha szabályosan közlekednek Vargáék, aligha törik rommá az Audit

-Én később érkeztem, így csak sejtem: az lehetett a baj, hogy az egyik játékos összeveszett a barátnőjével, akit aztán odahívtak a balesethez. Amikor megjött a taxival, az autót az egyikük összevérezte, olyan volt a környék, mint egy mészárszék. Mindketten már-már önkívületi állapotban voltak, valamiért néhány száz eurót akartak a lány kezébe nyomkodni, aztán a táskáját bedobták egy kerítés mögé, amit a rendőrök félóra keresgélés után találtak meg. A sérüléseiket alig lehetett ellátni, egyikük ki-be ugrált a mentőből, lökdöste a mentőst, a kollégánk is azért hívott minket, nehogy valami meggondolatlanságot kövessenek el vele szemben. Bár gondolkodni nemigen tudtak. Például nem is értettük, a velük lévő harmadik személy miért rohant el a kiérkező rendőrök elől, hiszen nem is ő vezetett. Azt is furcsálltuk, hogy nem volt alkoholszaguk. 26 éve ta­xizom, láttam már sok részeget, de mindegyiken érződött az alkohol. Rajtuk semmi. Ennek ellenére nem láttuk, hogy legalább megszondáztatták volna őket – mesélte a taxis. 

Mi lesz a büntetés?

Az ORFK sajtóosztályától megtudtuk: ha a vezetési képességet befolyásoló szer (pl. alkohol) miatt bűncselekmény vagy szabálysértés gyanúja merül fel, a rendőrök akár vér- és vizeletminta adására is kötelezhetik a delikvenseket. Hogy Vargáék ügyében történt-e ilyesmi, azt nem árulták el, mivel még zajlik a nyomozás. Az FTC-től nem kaptunk választ arra, megbüntették-e már a játékosokat.


Bors információ

Utolsó módosítás 2016. február 17. szerda, 10:05

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva