Mit akarunk Hölgyeim, Uraim? ( Vitairat)

FradiMob - 2016. február 20. szombat, 14:34

Kovács Géza írása

Kedves Barátaim, Szurkolótársak!

 A Szurkolók a Személyiségi Jogok Nélkül /Fradi Tábor/ ankétot tart a Lurdy Házban. Valószínűleg a helyszínen nem tudom véleményemet elmondani, más elfoglaltság miatt, de vitaindító gondolataimat szeretném megosztani Veletek. Reális képet a helyzetünkről akkor kapunk, ha pontosan tudjuk, hová jutottunk 2016-ra. Nem szabad mellébeszélnünk, siralmas a helyzet, a szurkolói társadalom felszámolása politikai okok miatt, olyan erővel folyik, amire még nem volt példa Magyarországon. Annak ellenére, hogy kijutottunk a 2016-os labdarugó- Európa bajnokságra, a Ferencvárosnak nevezett giccs és git-egylet az első helyen áll, amely 99%, hogy megnyeri a bajnokságot, ki kell mondanunk: ilyen mély szakadékba a Fradizmus, a szurkolói társadalom az 50-es években sem volt. Akik határozottan szólni mernek, hogy „meztelen a király”, a politikai elitbe felkapaszkodott senkiháziak a párt-hatalom erejével eltapossák. Párt-politikusok lepték el a magyar futballt, a Parlament beépült az egyesületekbe és mi lettünk éppen ezért Magyarország legnagyobb problémái. Akiknek persze tiltva van a politika, mert nevén neveznénk a közülünk felnövő, minket eláruló Kubatov féléket és módszereiket! Hazug, lenyúlt média kapcsolataikkal a lejáratásunk, meghurcolásunk zavartalanul folyik, miközben próbálnak a pártkatonákból, identitásnélküli ösztönkényekből szurkolókat felépíteni. Ebből persze termelődik a selejt, aki elfogadja a pályán is a mű, a nem igazi csapatokat. Ez országos jelenség, amelyben a multikultúr életérzés az elsődleges. A kozmopolitizmus először háttérbe, majd véglegesen felszámolja őseink hagyatékát, nálunk az Erő, Erkölcs, Egyetértés szellemét. Van is széthúzás, nem véletlenül. A hatalom a lokálpatriotizmust, összetartozást, az egységet támadja, mert össznépi összefogással, nehéz lenne nekik is szembe menni.

Hogyan tovább, mit akarunk Hölgyeim, Uraim?

Ha így folytatjuk, ez az a gerillaharc, amelyben soha nem nyerhetünk, még akkor sem, ha győzünk! Tudom, ellentmondás, nehéz ezt megérteni, de ha mélyen gondolkodunk, beláthatjuk így van. Sokunkat fognak bebörtönözni, ellehetetleníteni, ha pitiáner dologba keveredsz, akkor is anyagyilkosnak fognak bemutatni, mert látszólagos szervezettségünk ellenére, szervezetlenek vagyunk, egyelőre magunkat sem tudjuk megvédeni! Program és koncepció nélküliek vagyunk, sokan még mindig nem akarják látni, mi folyik Magyarországon, ahol minden-mindennel összefügg! A párt (rész) akarat zilálja az egységet, mindenhol újra árkok és árokásók! Ezek az emberek párt elkötelezettségük miatt megosztást generálnak sorainkban is. MI Fradisták, MI Szurkolók, csak saját magunkra számíthatunk! Ezért tisztelettel a következő javaslatot teszem. Eddig nem vettek komolyan minket, mert nem volt világos elképzelésünk. Szerveződnünk kell, nem csak Ferencvárosban, hanem minden helyen, legyen az Újpest, Diósgyőr vagy Békéscsaba. Ha mi vagyunk a legnagyobb probléma, akkor legyünk tényleg azok, mind a 106 egyéni választási körzetben építsük fel magunkat! Alulról szervezve, lokálpatriótaként.

MI Ferencvárosiak, MI Zalaegerszegiek, MI Soproniak, MI Debreceniek, stb, stb…találjuk meg egymást, egy magasabb cél érdekében! A lelátó eddig is mindig az igaz magyar, őszinte hangot adta vissza. Ebből nem engedhetünk! Érjen mindenhol össze az országos MI szerveződő összefogásunk! Igenis politizáljunk, mondjuk ki a bűnözők, nem MI vagyunk, de azt azonnal tegyük hozzá, hogy MI meg fogjuk nevezni azokat, akiknek országunkban a kialakult helyzetet köszönhetjük. Fradisták, legyünk az utat mutató zászlóshajó, szerveződjünk ésszel.

Kovács Géza 2016. február 19.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva