Lépj be a Fradi előszobájába!

m.k. - 2016. március 01. kedd, 19:04

Így kell belépned az FTC Baráti Körbe...Lépj be a Fradi előszobájába!

Szurkolótársaink!

Azonnali segítségetekre van szükségünk! Közös célunk, hogy végre ne csupán kívülről aggódjunk a Ferencváros jővőjéért, de lehetőségünk legyen rendes tagként befolyással lenni rá, visszahozni a Fradizmust szeretett klubunkba.

Ahhoz, hogy ezt szavazati joggal rendelkező tagként megtehessük, a jelenlegi szurkolóellenes szabályzók mellett csak úgy van rá lehetőségünk, hogy tömegesen belépünk a Baráti Körbe, amely az előszobája a taggá válásnak, sorsunk kezünkbe vételének.

De igyekeznie kell mindannyiunknak, mert március 5-én a Baráti Kör megtartja közgyűlését, ahol a kiszivárgott információk szerint a klubvezetés erős nyomására olyan változtatásokat akarnak elfogadni, amelyek innen is kiszorítanák a klubért tenni akaró, azonban a jelen vezetéssel kritikus szurkolói réteget.

Teendőink tehát pontokba szedve:

1. Az ITT  olvasható belépési nyilatkozat kitöltése

2. A nyomtatványon található számlaszámra (személyesen bármely OTP fiókban, vagy utalással) történő tagdíj megfizetése, amely 4000 Ft

3. A kitöltött nyilatkozat megküldése az 1450 Budapest, pf 46. postafiókra 'FRADITAG' jeligére, VAGY annak személyes leadása a RajzfilmJátékok Játékboltban( Bp., IX. Ker., Ferenc körút 28., Nyitvatartás: H-Szo 10-19 ó, Vas: 14-18 ó)

Minderre azért van szükség, mert belépni csak két jelenlegi tag ajánlásával lehet, melynek intézését segítségképpen magunkra vállaljuk!

Tudjuk, hogy 2 év Baráti Kör tagság szükséges ahhoz, hogy a Ferencváros tagjai lehessünk, de valamikor - amíg ezt a kaput is erőszakkal be nem zárják előttünk - el kell kezdenünk ugyanúgy szerveződni ahogy azt oly sokszor megtettük a Fradiért az utóbbi években.

Az idő igen szűk, kérünk titeket mozduljatok azonnal! Ne várjatok arra, hogy majd más jelentkezik, cselekszik helyettetek - NEKTEK KELL MEGTENNETEK, MOST!

A nyilatkozatok postai feladásának határideje a biztos beérkezés miatt HOLNAP ESTE, a személyes leadás határdátuma PÉNTEK 12:00 óra. NE VÁRJ, CSELEKEDJ, LEGYÜNK ELEGEN!!!


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva