NVI botrány: Pesti Fradi Secusok is voltak ott.

Watchdog - 2016. március 10. csütörtök, 15:53

Kizárólag vagyonőr-igazolványosok...Kubatov  Gábor a magyaridok.hu-nak adott interjút, amiben a Választási Irodánál történt botrányról is kérdezték. Ugye ebbe a Fradi Security emberi is belekeveredtek. Véletlenül.

"Az biztos, hogy senkit nem kértem, senkit nem utasítottam arra, hogy a választási irodához menjen az ominózus napon. A népszavazási kezdeményezést benyújtó hölgyet pedig nem ismerem

– És a kopaszok?
– A választási irodánál felsorakozó fiatalembereket még csak látásból sem ismerem. Ők nem az FTC alkalmazottai.

– Az irodánál megjelent kopasz személyeket az FTC-hez, illetve a Fradi Securityhez kötötték.

– Ezeknek az embereknek lehet kapcsolatuk a mérkőzések biztosításához, de nem szabad elfelejteni, hogy egy mérkőzést néha – például egy Újpest elleni meccsen – 5-600 személy biztosít. Megkockáztatom, hogy Magyarországon egyetlen biztonsági szolgálatnak nincs ennyi alkalmazottja, ezért minden biztonsági cég alvállalkozókkal dolgozik, így természetesen ezek az emberek a Fradi egy-egy mérkőzésén is felbukkanhattak, úgy, ahogy akár más sportszervezetek rendezvényén is.

De még egyszer hangsúlyozom, ők nem a mi alkalmazottaink. Egyébként pedig szigorú kontroll van az alvállalkozók által megbízott biztonsági embereknél. Ez azt jelenti, hogy kizárólag vagyonőr-igazolvánnyal lehet részt venni ilyen feladat elvégzésben. Azt pedig, hogy ki politizál és ezt milyen módon teszi, a Ferencváros – mivel nem politikai szervezet – nem kérheti számon."

Kizárólag vagyonőr-igazolvány?

Kedves Kubatov Gábor. Amennyiben igényled, egy közel 50 fős listát publikálunk, csak neked, ahol nevek, fényképek, fényképek Fradi Secus rendezői mellényben és börtönben töltött évek száma illetve bűncselekmények jogi minősítése fog szerepelni.  Persze,ha szerinted ez kevés, akkor újabb ilyen 50 főt mutatunk neked be, az alkalmazottaid közül.

Addig is.

Az újságok szerint egy szolnoki csoport volt a Választási Irodánál. Ezek a személyek évek óta dolgoznak a Fradi Security tagjaiként.

A Fradi Securityban 4, azaz 4 alkalmazott van. Bár lehet csak 3, hiszen Sz.Ferenc ár nem dolgozik veletek. Baranyai Imre bíróságon elmondott vallomása szerint Sz.Ferenc is alkalmazott volt. Jut eszünkbe. Ő milyen igazolvánnyal rendelkezett? És mint nyilatkoztad, pontosan tudtad az előéletét.

Visszatérve a Választási Irodánál lévő szolnokiakra. Ők melyik alvállalkozó tagjaiként dolgoznak a mérkőzéseken? Ebben a nagyon szigorú kontrollban. Ezen alvállalkozó számon lett kérve, hogy a Fradi nevet egy újabb mocsokhoz kötötte? Esetleg ki is lett rúgva?

Nem? Nálatok valahogy sosincs következmény, pedig mindig erről beszélsz.

És.

Még mielőtt valaki azt gondolná, vagy azt sejtetné,hogy ez valami szolnoki partizánakció volt, szeretnék neked bemutatni még két szereplőt.

Mindketten börtönviseltek és így dolgoznak a Fradi mérkőzésein ebben a hatalmas kontrollban.

Ők nem szolnokiak, hanem pestiek. Az egyetlen kapcsolódási pontjuk egymással a Fradi Security. De persze mi sem állítjuk, hogy ezt az újabb botrány valaki a secu vezetésében koreografálta. Mi hiszünk a véletlenekben. És hiszünk neked. És elhisszük,hogy felelősöket fogsz találni, és kirúgod őket. Ja. Ezt nem is mondtad. Sebaj. Majd legközelebb.

F.E. a Választási Irodánál és a Groupama Stadionban Ferencváros mérkőzésen. (Ha esetleg valaki cáfolná, akkor a közszereplő úrról más képeket is kirakunk, ahol nem lesz kitakarva.)


F.G, a Választási Irodánál majd egy mérkőzésünkön.
(Ha esetleg valaki cáfolná, akkor a közszereplő úrról más képeket is kirakunk, ahol nem lesz kitakarva.)
Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva