Még mindig a Fradi Secu botránya.

FradiMob - 2016. március 18. péntek, 08:35

A klub neve mocskolódik minden nap, hála a klub vezetőinek...Hogy örülnének a szponzorok, ha ugye nem idevezényelt cégekről lenne szó.

Az általuk támogatott klub illetve a szponzoráló cég neve nem a bajnokságot megnyerő ünnepelt csapattal vagy esetleg fanatikus szurkolóival forr össze, hanem a klub által fizetett köztörvényes bűnözök politikai szerepvállalásáról ahol köztörvényes bűncselekményt követtek el.

Telekom = Bűnözők.

Groupama Biztosító = Bűnözők.

OTP Bank = Bűnözők.

Remek reklám, hiszen amikor valaki éppen biztosítást szeretne kötni, és a rengeteg cég közül választ, egyből beugrik neki a Groupamáról a rengeteg botrány, azokat azonnal összekapcsolja a biztosító céggel.

Február 23-án küldte valaki politikai akcióba a Fradi Secu tagjait.

Lassan egy hónapja,de még mindig e sztori kerül az újságok (online újságok) címlapjára.

A Borsonline.hu két videót közölt, két utcai ipari kamera felvételét.

Ezeket ide kattintva tudod megnézni.

A videón látható, hogy érkeznek a Fradi Secusok, a vezetőjük, az aktákat kiosztó személy Cs.Misi, és az is, hogy külön érkezik a szolnoki klikk, majd a két pesti. (utoljára F.Gábor és csapata.)

A videókat átvette az Index.hu és a hvg.hu is többek között.

Az origo.hu pedig arról ír, hogy a borsonline.hu videói szerint a a választási irodánál akciózó Fradi Secu tagok vezetője Cs.Misi a facebook szerint ismerőse Kindlovits Máténak, Kubatov személyi titkárának.

Ez a cikk ide kattintva olvasható.

Az origo megkereste Kindlovitsot és a Baranyai Imrét a Fradi Security vezetőjét, de egyikük sem akart nyilatkozni.

A lényeg, hogy ebben a hónapban is összekapcsolódott a Fradi név valami olyan mocsokkal, amit a Fradi vezetősége hozott össze így vagy úgy.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva