Elég volt a vérszívásból!

FradiMob - 2016. április 21. csütörtök, 18:58

A negyedik kerületben is betelt az a bizonyos pohár. Egy Újpest szurkoló írását olvashatjátok. Tudja a klub a problémát. 8000 szurkolói kártyás van Újpesten és 8600 jegyet kíván értékesíteni az MLSZ. Az a remek ötletük is volt, hogy ezt az Újpest fizesse is ki. Mindent megtesznek a bejutás nehezítésére és elvárják, sőt követelik az értékesítést. A klub jegyzőkönyvbe vetette az egyeztetésen elhangzottakat. Azaz, sem szkenner, sem kártya. Mert az MLSZ döntése alapján ez a klubok döntése. Ezt vonta vissza az MLSZ. Az az MLSZ aki azt kommunikálja 2 éve, hogy a kártya, csak a regisztráció megkönnyítése.

Akkor, hogy is van ez?

A főtitkár személyes utasítására lett a kártyás megoldás. Diktatórikus, és bürokratikus módszerek. Az amúgy is életképtelen hazai bajnokság tovább erodálásához. Felmerül már a kérdés. Nem a stadion építő Orbán Viktor ellen menetelnek-e a fiúk. Ugyanis minden hatás, ellenhatást vált ki. A kártya kiadás amúgy a klubnak ismét hatalmas költségeket jelent majd. Ezt kaptuk a rezsimtől, hogy döntőbe jutottunk. Ezt kapja az Újpest mert külföldi tőkét hoz a Magyar labdarúgásba és nem adó forintokból működik. Míg az AUDI, Hankook, Mercedes külföldi befektetői komoly állami támogatásban és adókedvezményekben részesülnek. Addig az Újpest, mert külföldi tulajdonosa van az ellehetetlenítést éli. Erről ami itt folyik már régen tudomást kellett volna szereznie az UEFA-nak és az Európai Uniónak. Befektető és versenyellenes a magyar labdarúgás.

Cselekvési terv:

Elmondtam kb egy éve. Nincs lehetőség megoldásokat találni a tárgyaló asztaloknál. Másra mutogatás van, hazudozás van, démonizálás van csak azért, hogy bizonyos körök, politikai körök gazdasági előnyeit kiszolgálják. Ebbe nem fér bele a szurkoló. De, belefér a dilettantizmus és a pökhendiség.

1. A Magyar labdarúgás szponzorainak a felvilágosítása és nyomás alá helyezése. Erről volt más szó többször. Anno az 500 vendégjegyes tárgyaláson a Borsodi bojkottja lett kilátásba helyezve. Akkor még elég volt ez is. Ma nem lesz elég. A sok kormánytól függő támogató cég miatt. Mire gondolok. Én már megszüntettem az OTP kártyámat. Ha megkeresnek jelzem rögzített vonalon, hogy az OTP kétes szerepvállalása miatt teszek így és nem fogadok semmi ajánlatot. Vannak más benzin kutak is, mint a MOL. Van más telefon társaság mint a Telekom. Sorolhatnám. A kisebb és prvát szférában jobban szerepet vállaló vállalkozásokat könnyebb megingatni. Erre összefogások, kampányok, tervek szükségesek....

2. Bojkott! Egy Bojkott. Nem több. A következő bajnoki nyitány ami Júliusban lesz. Az első fordulóban totális bojkott. Itt nem a szurkolókról van szó. Hanem az összes stadion látogató eléréséről, felhívásáról és netán meggyőzéséről. Versenyt hirdetni a legjobb szurkoló közösségnek. Akik a legnagyobb összefogással a legkevesebb nézőt viszik ki a következő bajnokság első fordulójában. Ezen eseményre van kb. 4 hónap. Kampányok, röplapok, média. A média nem kedveli a szurkolót és a szurkolói társadalmat. De, most egy olyan társadalmi igazságtalanság ellen lép fel a labdarúgást szerető polgár, hogy talán az országos média és mellé áll és még időben. Az eseményt utólag el kell juttatni az UEFA-nak és minden külföldi csatornákhoz. Egy meccs de ott legyen összefogás.

3. A 2. ponttal egy időben civil szerveződést kell létrehozni. Aminek a célja a kormány buktatás. Országos szinten kampányolni és terjeszteni az igazságtalanságot, az adófizető polgárok eltiprását még a sportpályákon is. Kinek épültek a stadionok? Kinek a pénzéből? Ki fizeti a szervezeteket, akik működtetik a rendszert? Ugyan így indulni a frekventált településeken, ahol stadion épült mondjuk csatorna helyett. Országos és helyi viszonylatokban is a kormányzó párt ellen kell fordulni. Nem politikailag, hanem gazdasági és szociális téren. Lehet pár %-ot tudunk gyengíteni. De szívós munkával, lehet az a pár % is a bukáshoz vezethet.

Elég volt a vér szívásból!!!!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva