Hányingerem van a FradiMobtól.

m.k. - 2016. május 05. csütörtök, 20:56

Ti tartottátok életbe a MOB-ot, ti mocskoltátok egymást és ti olvastátok ezt. Most persze ti ítélitek el a leghangosabban a mocskolódást.Szemét interneten írogatók, írja az interneten írva.

Hányingerem van a MOB-tól.Írja. Igen. Megértem. Hasonlót érzek én is. Hányingert. Csak mástól. Amúgy szívesen. Nem kell megköszönni a régi segítségeket. Amikor még jó volt a FradiMob.

Emlékeztek,hogy indult? Az EEE tagjai el lettek zavarva a kapu mögül, be a sarokba. FSzSz-EEE-GM káosz. Az itt is szopok meg ott is nyalok politika. A konfliktus nyertese a GM, a kapu mögötti egyeduralkodó. De az index.hu drukkerkocsma fórumán a secuval megerősített ellenség csúnyákat irkált. Kellett hát egy honlap.

Valamelyik nap beleolvastam a szerkesztői fórumba. Minden csoport tagja,vezetője itt volt. Arnold a kézi, vagy Gyurka a foci capoja. Az elején jó volt minden, pedig 1-200 ember olvasott minket. Aztán elmentem egy bulvár irányba. Arnold emlékszel, az első vitánk emiatt volt, Szucsi és Elek Gabi féle cikk. Szerinted nem kell az ilyen. Azóta sok helyen olvashatunk hasonlókat. Jobb helyen ezt menedzselik.Az embereknek ez kell.Erre kíváncsiak.

Aztán szépen lekopott innen az elsők közül mindenki. Internet? Minek az. Nem kell. A lelátó a lényeg.

De előtte még bekopogott hozzánk a Szögletbe Végel Tomi. Van egy jó ötlete. Fradibusz hálózat. Gyorsan kiküldtünk pár fiatalt, hogy plakátozzanak neked,ugye Tomi. Az ötlet tökéletes volt. És szépen felépítetted. Amit lehetett,segítettünk itt a hányingerkeltő MOB-on. Korrekt voltál, megköszönted pár nyilatkozatban. Aztán leültünk és te pár perc alatt az FSZSZ alelnöke lettél. Pár napig. Mert Felvidékre szerveztél buszt,és az út során az UG fiataljai szerinted  csúnyán viselkedtek. Mint most ti Győrben. Azaz semmi sem volt. De akkor még fiatal voltál, így rögtön felírtad az UG srácok nevét az fszsz fórumba. Éjjel beszéltünk telefonon,hogy töröld ki, ne a neten intézzük ezt. Bár a háziőrizetem alatt Ivánék minden Sziszi által hozott kaját megettek, ez még sem ok,hogy szerepeljen a nevük egy nyilvános fórumon. Aztán EEE tag lettél.

Emlékeztek ott a GM-ben? Arról volt szó elvesszük a buszhálózatot Végeltől, és a GM kapja. De akkor nektek nem kellett. Akkor. Ebben az időszakban persze Végelről meg az EEE-ről megjelent itt pár cikk, pl. mikor ittasan belekötöttek Kucserába. 

Ebben az időszakban milyen jó is volt a MOB mocskolódása. Mennyi de mennyi cikk alapját súgták az ilyen-olyan csoportok, ilyen-olyan vezetői,akiknek most hányingere van.

Aztán kisebb nyugalom lett. Pontosabban az itt is szopok, meg ott is nyalok politika. A mocskolódó cikkek továbbra is mentek, de face-to-face a mosolygás és kézfogás.

Nekem konfliktusom volt az EEE-t felhasználó szurkolói koordinátorral, aki rám vallott. Nem sokan voltak mellettem. Az érdek már csak ilyen. A cközepes BalaganJoe csinálta róluk a PR videót, az EEE vezetők meg mentek hozzá házibuliba. Még akkor is amikor a társukat a munkahelyén fenyítették. De legalább újra van Stormy.

A konfliktus miatt szembefordultam Kubatovval és csapatával. Szinte egyedül. Amikor ti még tárgyalni jártatok hozzá. Meg engem fúrni az MLSZ-nél. Emlékszel Végel Tomi, amikor írtad a facebook oldalukra,hogy mi manipulált képpel hülyítjük a szurkolókat, és Kubatov rendes,jófej és különben is. Persze egyből jött az info a barátaidtól,hogy mennyi pénzt kapsz,keresel.

A bulvár és a mocsok meghozta a sikert. A FradiMob olvasott volt. Van olyan cikkünk amit több,mint 50ezren láttak.

Ez kellett nektek. A mocsok. Ti mondtátok, mi leírtuk, ti olvastátok. Ha hányingeretek van akkor magatoktól van.

Amikor elkezdtétek a szkenner elleni "harcot" kapóra jöttünk nektek. Nem voltatok ott a lelátón, de valahogyan el kellett érni, meg kellett szólítani a szurkolókat. A FradiMob sikeres volt, és azt a Kubatovot mocskolta, akit ti is elkezdtetek.

Mi pedig segítettünk.

2011-ben egy lány írta a főiskolai beadandómat. Miközben írta, én csak pofáztam és pofáztam, hogy milyen szurkolói ruhákat kéne csinálni és hogyan. Aztán öcsém és a lány ezt megcsinálta. Az utolsó közös karácsonykor jöttem a válogatott ruhákkal,hogy az egy jobb és nagyobb szegmens. Ezt is megcsinálták. Jól tették.

Én a mocskolódás miatt sikeres MOB-on reklámoztam a facebook oldalt, a ruhákat. Szívességből. Semmit sem kértem érte, pedig a mocskolódás miatt már jártam a bíróságra. Hogy mit kaptam érte cserébe? Ezen gondolkodjon a lány és az öcsém. Azon is,hogy ha nincs mocskolódó írás,akkor Bukarestbe még mindig a régi szervező vinné az utasokat, a buszok is tőle indulnának, hiszen egy mocskolódó oldal mutatta be a szurkolói társadalomnak a senki által sem ismert lányt. Akkor még ők is "megosztották" a FradiMobos írásokat.

Amikor átküldtétek az SZSZJN facebook oldalát,és kértétek,hogy reklámozzam, én megtettem. Megtehettem, mert a mocskolódó MOB face oldala 13 ezer felett volt akkor.  Köszönet helyett az SZSZJN oldalán nincs FradiMobos cikk. Amikor segíteni kellett jók voltunk.

Amikor a securityről kellett írni,akkor küldtétek,hogy tegyük ki. Ti nem vállaltátok fel,nem került sokáig ilyen téma az SZSZJN-re, ugyanakkor minket felhasználtatok. Minket küldtetek a secu markába, miközben ti pacsiztok velük. De vajon mit szólnának,ha látnák az igazságot? Lehet a privát levelezéseimet kéne itt publikálni.  Ugye Csabika? Még most is nekem külditek az ilyen híreket.

Bereklámoztuk a GM, az AG, a 16os, a Zöld-Fehér Buszhálózat és a Cközép oldalát. Utóbbi az üllöi129 ellensúlya lett volna.(Ők nem kérték ezt.)

Ugródeszkának használt minket mindenki. Engedtük,hogy a hátunkon kapaszkodjon aki akart,bízva abba,hogy felmászott,majd felhúz minket is.De a legtöbb elfelejti honnan is indult.

De leszartuk.

Együtt mentünk előre. Együtt voltunk, mindenki mást és mást tett hozzá a "harchoz".

Elfelejtve a múltat. Azt amikor Gyurka meghívtalak vacsorára és a halhatatlan Bonyha hívott fel, hogy te nem jössz. Magunkba tartottuk a Végel és a klub buszos pénzeit, a csoportok mocskait,mindent. Ja, Tomi. Ne idegeskedj amiatt,hogy a boltodhoz szarnak és hugyoznak a...  Mindegy. Úgy sem hinnéd el.

Én személy szerint minden lépésemre odafigyeltem, nehogy véletlenül egy EEE tag lábára lépjek,mert akkor oda az egység.

Aztán... Aztán az EEE-s Dudok mocskolt engem. Miért? Nem tudom,de szerintem ő sem. Renátó meg a száját húzza ha meglát,ahelyett,hogy az enyémet húzná.De emiatt nem lett volna még gond.Ezek személyes ügyek.Ilyenek mindig lesznek.

De ha egy vezető csinál ilyet. Az már egységbomlasztó.

Az FFC a szurkolói csapat. A címer azért olyan,mert én így akartam. Még a börtönből mentek a levelek Füles Gyurinak aki aztán adta Müzlinek,hogy a FradiBoxxal legyen valami, és Kikának,hogy mit és hogyan kéne az FFC-vel. A Fradiboxot már előtte megcsináltuk. De a múltat el kellett törölni,így 2010-től számolják az éveket.

Az FFC-nél mára már Csoma nevezi magát ötletgazdának, míg a FradiBoxnál a lassan mindenki aki az új teremben van. Az a mocskolódó FradiMob mennyit reklámozta a boxot, amikor a Kokoban vagy éppen a birkózó csarnokban volt az edzés.Akkor de jó is volt ez. Amikor pénzt tettem bele. Amikor le kellett venni pár cikket, mert hmm, hmm... Nekem kellett fenyegetni az embereket,hogy járjanak edzeni. Engem utálnak. Nem a megbízóimat. Természetesen itt sem maradt el a köszönet. Segítségért a szemenköpés. Én még nem csekkoltam be a teremből...

Tényleg... A sok cikk, amit kitettünk,majd levettünk. Mert valaki mindig megkért. A barátjának ez kellemetlen, vegyük már le ha lehet. A másik meg küldte a cikket,hogy a haverja átverte pénzzel, azt tegyük ki. Érdekek taposták a célt. De ez a mocsok jó mocsok volt.Ez nem zavart senkit. Aztán ott voltak a kérések, kiről,miről ne legyen írás.Vagy éppen legyen. Pár hete még azt kértétek,hogy a cközép-re ugorjak rá.

Ti tartottátok életbe a MOB-ot, ti mocskoltátok egymást és ti olvastátok ezt. Most persze ti ítélitek el a leghangosabban a mocskolódást. Ez kb.olyan mint amikor engem mocskolnak a kamu profilok és ti ezen csak nevettek,de amikor a kamu profil rólatok ír,akkor ki vagytok bukva.

Az FFC-t segítettük,csináltuk. Az ember mégis csak neveli a gyerekét. De a gazdag lányt sokak vinnék. Milliós a hozomány. Ügyvéd úr hamisít pár papírt szokásához híven, és olyan elnök lesz akit ő akar, aki pengeti a lóvét. Akinek meg nem tetszik azt feljelenti. Ja,hogy az FTC vezetői szerint a FradiMobot az FFC-n keresztül pénzelték? Semmi gond, azonnal vizsgálatot,nyomozást rendelnek el, amiben az FFC új vezetősége kiszolgálja a nyomozókat.

A Pitkin egy butus senki, ugyanakkor kártékonyan veszélyes. Majdnem elcsúszott miatta a FradiBox projekt. De ez csak egy kis gond.

Az egy dolog,hogy az SZSZJN oldalán tiltva vagyunk, de az,hogy a tábor vezetői közül egy személy aki az SZSZJN és az FFC egyik vezetője is, asszisztált az ellenünk folyó eljárásban... Igen,erről szólt nektek az egység.

Gyurka, emlékszel?  Lassan másfél év alatt hányszor, de hányszor beszéltünk erről és a többi problémáról. Hányszor és hányszor vázoltam nektek fel különféle forgatókönyveket mint megoldásokat. Az elején leszarta mindenki, volt olyan táborvezető aki külföldre akart költözni, itt hagyni mindent. Aztán már nem tudtátok megoldani.Hányszor ígérte neked meg a Bence,hogy leváltják a Pitkint? Legalábbis nekem ezt mondtátok.

Reklámoztalak téged, hiszen kitiltott voltál, segítettem,hogy minél több ember legyen melletted ha kell. Ha éppen hányingered van. Te pedig kiálltál mellettem. Mondtam neked mindig,hogy az ország legerősebb és legnagyobb táborának a vezetője vagy, nem pedig egy csoport előretolt bábja,tehát viselkedj,cselekedj,dönts ennek megfelelően.

Első vagy az egyenlők között, bármit teszel,mi elfogadjuk. Megtudtad volna oldani a problémákat,de nem a kétutas politikával,hanem határozott döntésekkel.

Pontosan tudtad,hogy egy év után elfogyott türelmem. Azt mondod ezeket a dolgokat nem a neten kell intézni. Akkor hol? Ott ahol te sem, ti sem tudtátok megoldani a politikátok miatt? Ott ahol a problémát okozók kivétel nélkül feljelentéssel fenyegetőznek?

Azt mondod eddig jó volt a mocsok,de lassan belefulladunk. Fél éve erről beszéltünk. Mondtam,hogy ez lesz. Nevettél. Azt mondtad,hogy kurvára unod már,hogy mindig nekem lett igazam. Akkor is amikor Bence és Emu a tárgyaláson örökre lezárhatott volna egy konfliktust,de ők nem akarták. Pedig te menyire bíztál ebben.Tartozol egy vacsorával. Az EEE srácok meg egy köszönettel Bencének és Emunak. Mert a lilákat sem azért verjük,mert személyes konfliktus van az összessel,hanem mert ellenséges zászló alatt jönnek. Pedig az EEE_ben is vannak ott jó srácok. PL. a Miki vagy a Vieri. Az SZSZJN-ben is amikor még jártam a legtöbb jó gondolat az Atilliótól jött,meg a Végel Tomitól. Ha nem akarna többnek látszódni,mint ami, még csak gond sem lenne vele.  De ez az állandó szereplés...

Igen, ez a szereplési vágy a tábor gyilkosa,nem pedig az internet. Az csak egy játszótér.Ahol a szerepelni vágyó játszik. Szidja az internetet az interneten, gyűjti az ismeretlen ismerősöket, megveti de számolja a lájkot, elbújva erős lehet,egy jól megcsinált képpel még szép is. Többnek akar látszódni sok ember,és a játszótér ebben segít.

A jól sikerült Csepel majdnem vérbe borult. Kis Krisztián próbált csitítani minket, hogy nem ez a hely és idő ahol le kell rendezni az EEE elleni sérelmeket. Sikerült, igazat adtam neki. A Magyar Balázs nekem köszönheti,hogy nem ájult el a gyereke előtt. Pedig ő és az EEE ijedt meg attól,hogy szurkolói koordinátor lehetnék.

Nem is olyan régen a Kakasban a Kis Krisz által összehozott találkozón meghajoltam a közös cél előtt. A mocskolódások után, azok után,hogy kidobtak a FradiBoxból, azok után,hogy az FFC-nél mit csináltak, azok után,hogy Bence és Emu nemet mondott, a bírósági tárgyalás után. Mindent elfelejtve azt mondtam,oké,menjünk tovább egy úton. Emlékszel,arról beszélgettünk,hogy mi lesz ha elítélnek minket. A GM-ből is ott egy srác. Én voltam az,aki minden tárgyaláson vallomásban (tudod,ahol szerepel az aláírásom is) elmondtam,hogy a videón én vagyok,de határozottan kijelentem,hogy a GM tagja nem volt ott,mentsék fel. Azt mondtad ha elítélnek minket akkor az egy új helyzet lesz,de most fontosabb a "harcunk". Elfogadtam. Kettő nap múlva engem mocskolva jött az átlátszó újabb írása. Téged is zavart,de nem annyira mint engem. Tudod,mint a kamu profilok. Na itt elfelejtettél kiállni mellettem.Könnyen átléptél rajta,hiszen nem téged,nem titeket mocskoltak.

Én meg itt hoztam egy döntést.

Pontosan ismered: Akkor segítek nektek lerombolni mindent,aztán majd ha valaki akarja,akkor új alapokra felépíti. Kösz Bence,hogy ebben segítettél és partner voltál. Persze majd jöttök azzal,hogy ti nem csak én rombolok,és különben is építeni kell nem pedig rombolni. Srácok. Felépítettem,az alapozásnál ott voltam, az FFC-nél és a FradiBoxnál is pont úgy,mint az SZSZJN-nél. Van ahol az építőkről márványtáblán emlékeznek meg. Itt egyszerűen csak... És ezek után építsek még nektek valamit?

Ahogy a MOB sikerében, a mocsokra épült reklámokban ti benne voltatok,most pontosan úgy ti romboltok.Nem én,hanem ti.  A mocskot ti hoztátok létre,ti írtátok,mi eddig szűrve leközöltük,aminek ti tapsoltatok.

Az elmúlt időszakban már nincs szűrés. A szereplők ugyanazok. Ti. Ti írjátok a mocskot. Nap,mint nap. Hányingeretek van magatoktól? A tetteitektől? Akkor változtassatok ezen. Szüntessétek meg a mocskot és megszűnik a hányinger. Persze könnyebb a tüneti kezelés. A hányinger megszüntetése. De ez esetben a mocsok marad. És a végén megöl mindent. Ha ezt választjátok akkor legyetek oly kedvesek és ne mondjátok azt,hogy én rombolok le mindent.

Mert ti magatokat ölitek meg...

(Akárcsak mások,én is elérhető vagyok,tudjátok a számomat,odamegyek ha hívtok,volt amikor hívtatok is,most az interneten üzentek,persze nem nekem,de közben mégis. Én meg úgy állok hozzátok,ahogy ti hozzám. srk)Utolsó módosítás 2016. május 15. vasárnap, 18:28

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva