Szar minden...

B Zs - 2016. május 08. vasárnap, 09:30

Ma délután a kislányomat a karomban tartva életében először zöld-fehér füstöt látott élőben, amint a Tábor vonult a Mester utcában....


Bajnok és kupagyőztes a Ferencváros!
Kupadöntőben az örök rivális lilákat megverve.
Büszkeség, öröm és mámor kellene uralkodjon most mindenkin, egy normális világban most egy hatalmas fieszta kellős közepén lennénk.

Ehelyett keserűség, csalódottság kilátástalanság és düh van bennem/bennünk , sokukban!

Keserűség mert eltelt két év . Két sikeres év a Club szempontjából, aminek nem vagyunk részesei, nem lehetünk/lehettünk részesei ilyen olyan okok miatt.Két év ami alatt nagyon sok minden történt.
Apa lettem, a Kislányom esténként Dale Örökké Kitartunk videót kéri ,sokszor esti mese helyett. Ma délután a kislányomat a karomban tartva életében először zöld-fehér füstöt látott élőben, amint a Tábor vonult a Mester utcában. Oda mutatott és azt mondta a maga kis nyelvén "apa dadi apa dadi" Látva az arcán az örömöt leírhatatlan érzés. A kis szíve már zöld-fehér!

Csalódottság mert az elmúlt két évben elindult valami, amit sokan úgy gondoltuk, hogy eredményre fog vezetni. Sajnos sokan rájöttünk ,hogy zsákutcába kerültünk. Vagy a zsákutca fogalma sem jó kifejezés rá...

Düh, mert az elmúlt két évben beleláttunk valamennyire a színfalak mögé, amit nem kellett volna. Dühös vagyok mert a gyerekemet nem vihettem még ki Fradi meccsre, és az alagút végét senki nem látja.

Kilátástalanság, mert az az önös érdekek sokaknál előrébb valóak mint az cél, hogy újra a leláton legyünk mindannyian. Kilátástalannak látom, hogy mikor lehet a kislányom először életében úgy Fradi meccsen, hogy az a miliő lengi be az Albert stadiont amibe mindannyian beleszerettünk gyerekként!

Ott lett volna a helyünk ma a leláton. Ott kellett volna lennünk ma,leszurkolni ezt a sok lápföldit lila majmot akik kitettek magukért rendesen, tőlük zengett a stadion, és a tv-n keresztül semmi mást nem lehetett hallani csak őket. Ilyen amikor a fanatizmus és a szenvedély a lelátón van.
Ehelyett megint egy olyan nap amikor csak a reménykedünk ,hogy egyszer újra a lelátón állva szurkolhatunk, és ezt a szégyent nem éljük át újra, hogy a saját pályánkon szégyenítenek meg minket.
Nem vonulni kellett volna az utcán, nem kivetető előtt , és nem a kocsmában nézni a meccset, hanem a kapu mögött most hang nélkül ünnepelni.

Személy szerint , eljutottam oda, hogy ezt a sötét alagutat , ami egy zsákutca aminek a végét senki nem látja nem látom értelmét folytatni. Teljes letargia , teljes kilátástalanság, az ami a mai napon sokunkon eluralkodott a baráti társaságunkban. Közömbössé váltunk, veszítettünk!
Nem voltunk bent, megalázták a Ferencvárost a saját stadionjában sokadjára és így is győzött a csapat a pályán. Megint a vezetőség nyert. Ultrák,szurkolók és hangulat nélkül is eredményes a csapat. Minek akkor a szurkolók, ha nézzőkkel is tudunk eredményt elérni? -Jogosan tehetik fel ezt a kérdést a székházban!
Félre kellene tenni az önös érdekeit mindenkinek, elfogadni a Club által kínált feltételeket, és bemenni a méltó helyünkre.

Jó lenne ha valami tényleges változás történne, mert az évek eltelnek, a Fidesz sokáig hatalmon fog maradni. Ezáltal K.G is, mi pedig az utcán rekedünk, és szépen lassan lemorzsolódunk, és eltűnünk a süllyestőben.

Sokan vagyunk akik szeretnénk a fanatizmust a gyerekeinknek átadni, azt viszont Tv-n korábbi meccsek hangulatait mutatva nem lehet. Ahhoz a feltételeket el kell fogadni (és még ha szémély szerint én most is maximálisan az a rohadt scenner ellen vagyok ) és bentről kell folytatni ezt a csatát.

Ilyen hangulattalan stadionba továbbra sem megyek /megyünk be, azokkal a bohócokkal akik a Ferencváros Táborát megszégyenítik folyamatosan továbbra sem vagyok/vagyunk hajlandóak közösséget vállalni. Csak ha kint vagyunk jó lenne tudni, hogy merre tartunk, mit akarunk, mit akarunk elérni kintről úgy hogy két havonta van egy egy megmozdulás. Ez nem helyettesíti a hétvégi meccsre járást, és nem táplálja a közösséget sem!

Szerintem mindenki átgondolhatná a bajnoki szünetben , hogy hány évet akarunk még az életünkből ebben a zsákutcában eltölteni/ kidobni és vonja le a megfelelő konzekvenciát!
Nézzen mindenki tükörbe!
Változást, kompromisszut mindkét oldalon!

Régen volt egy két rudas!
Ez álljon itt a végén!

SZAR MINDEN!

(j.sz.)

Utolsó módosítás 2016. május 08. vasárnap, 09:33

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva