Köszönetnyilvánítás és nem kevés irónia

FradiMob - 2016. július 20. szerda, 22:56

Szurkolótársunk elkeseredett írása a Partizani elleni meccs közben:


Ezúton szeretném megköszönni a Ferencvárosi Torna Club játékosainak nevezett egyéneknek a mai felemelő teljesítményt.

Ma is példát mutattak mindenkinek küzdeni akarásból és küzdeni tudásból, megmutatták, hogyan lehet tovább növelni a Fradi név megbecsülését és köszönet azért is, hogy újra felkerülhettünk általuk az európai futballtérképre.

Természetesen a köszönet megilleti legendás képességekkel megáldott vezetőinket is, akik nem kevés energiát fektetnek abba, hogy ez a kiemelkedő teljesítmény létrejöhessen. Természetesen ezért minden egyes forintot megérdemelnek, sőt fizetésemelést szeretnék javasolni nekik. Név szerint is megemlítve külön köszönet Orosz Pálnak, aki mosolyával feldobja napjainkat ( ha csak fele annyira leszünk valaha is feldobva, mint ő, akkor ugrásszerűen nőni fog az ország közhangulata ) és szeretett vezérünknek K.G-nek, aki minden reggel úgy tud tükörbe nézni, hogy ő az igazi Fradista, az ő szava szent és sérthetetlen és igazából mindenki más kapja be.

Szóval komolyan. Nem kevés munka van ebben a mai eredményben.

A hangzatos nyilatkozatok, igazolások, BL főtábla, majd EL főtábla, de aztán elég az is, ha hátszéllel megnyerjük a 3 címet itthon.
Jaj mielőtt elfelejteném!

A legnagyobb köszönet azoknak a kedves emberkéknek szól, akik hétről hétre asszisztálnak ehhez a műsorhoz azzal, hogy jelen vannak a mérkőzéseken. Bár még a szurkolói dalokat nem sikerült megtanulni, de van mikrofon, van fizetett "szurkolói csoport", van koreo, van nekik minden a gerincen és az elven kívül.

Szidják a kint maradtakat, de igazából fogalmuk sincs semmiről.

Mi lesz szegény fejükkel, ha visszajutunk a stadionba, a minket megillető helyre? Egyértelmű. Nyaliznak majd és megpróbálnak úgy tenni, mintha mi sem történt volna.

De ez a jövő zenéje.

Még tart a hosszabbítás, nem tudni mi lesz a végeredmény. Most 1-1 egy olyan albán csapat ellen, akiket félszemmel, járókerettel is oda-vissza verni kellett volna.

Egy biztos!

Ha valamilyen csoda folytán tovább is jutnak ma a srácok biztosan megspóroltak nekem egy salzburgi utat.
További kellemes estét mindenkinek!

TV lekapcs, qbatov takarodj és a B Közép nem lecserélhető ...

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva