Ugyanolyanok vagytok,mint akiket kritizáltok.

FradiMob - 2016. szeptember 05. hétfő, 12:19

Valamelyik kezedet a szarba kell tenned...Nem telik el nap úgy,hogy nem szembesülne az átlag szurkoló, ugyanolyan a kritizáló,mint akit kritizál.

Ugyanolyan az szszjn/cközép/Végel,mint a klub vezetősége.

Hazugság itt,hazugság ott.

Pénz itt is,ott is.

Személyes sérelmek amelyek felülírják a Ferencváros (a Tábor) iránti rajongást,szerelmet.

Emlékeztek még? Több cikkünk is szólt arról,hogy a klub kommunikációs csapata több tucat hamis profilt hozott létre a facebookon és ezen profilok mögül védték a klub "igazát", védték a vezetőket,szidták a szurkolókat. Emlékezzünk a Fradibusz hálózat nevének elvételére majd egy új klubközeli face oldal létrehozására,ahol aztán a legelső hírhez hozzászóló 10 személyből 8 volt hamis. Ilyen hamis személyek nem csak a facebookon voltak,hanem a különböző internetes fórumokon is. Egy-egy valódi személynek több tucat "nick neve" volt, amely nevek mögül osztotta (osztja) az észt.

Egy jó ideje az szszjn illetve a cközép is ezt csinálja,sokszor minket mocskolva.

Aztán emlékezzünk,miként árulta a klub a belépőket vagy arra,hogy milyen balfasz módon kommunikálnak le bizonyos döntéseket.

Most az szszjn szólított meg több ezer embert,mondván jöjjenek belépőt vásárolni a Szöglethez. Vidékről, munkahelyről elindultak a szurkolók,ahol aztán még a meghirdetett este 6 óra előtt elkelt a maradék 50 darab belépő. A szurkoló meg linkre utazott Pestre. A csoportok elvitték a belépőket,meg ugye a buszos is,mert a biznisz az biznisz...

Ugye milyen hasonlóak ezek?

Követelik a gép mögül a klaviatúrát verve,hogy legyen felelőse a BL szégyennek,meg a sittes secusok alkalmazásának,meg mindennek,de közben ők elbújnak a felelősség elöl, a sittes secust velünk akarják mocskoltatni, miközben a kézilabda meccsen csókkal köszönnek neki, és nem akarnak odaállni és face to face mocskolni minket,hanem inkább elbújnak.

Emlékezzünk arra amikor az origo egyik szavazását trükközte meg a klub. Mi tőletek azt kérdeztük,hogyan tovább, bentről vagy kintről, aztán az egyik éjjel hirtelen több száz szavazat érkezett a "nem"-re, azaz arra,hogy maradjunk kint a Népligetben majálisozni.

Van különbség köztük?

Nem sok.

Sajnos.

Ugyanolyanok,mint akiket kritizálnak.


Utolsó módosítás 2016. szeptember 05. hétfő, 19:43

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére