Ki érti ezt? Hogy van ez srácok? 1.rész.

FradiMob - 2017. január 22. vasárnap, 15:15

Kisebb zavar támadt a kisebb agyakban...


Ki érti ezt?

Mert mi nem, de persze biztos velünk van a gond, bennünk van a hiba.

A 16os szektor egyik facebook oldalán pár napja megjelent egy írás.

A lényege,hogy Jova, Busai, Gyömbér, Cukic az ígéretük ellenére nem szólaltak fel a szkenner ellen, szar emberek, akik egy kivétellel már el is kerültek a csapattól.

Szar emberek,hiszen fogadkoztak a srácok,hogy ha találkoznak ezekkel az éjszakában,akkor le lesznek pofozva.

Szar emberek,hiszen kaptuk a videót,amiben részegen randalíroznak. Mint valami Szszjn rendezvény alkoholistái.

Szar emberek, mert ugye Gera sem mondta azt,ami nekik jó lett volna. aki másként gondolkodik az szar ember, áruló, vagy megvásárolták.

Igen ám, de közben ezeknek a szar embereknek tapsoltak a srácok,mondjuk Kispesten. És a Puskásban. Ott is ment a taps nekik, ott még Gera is Zoli volt, és Kubatov is csak Gábor,aki havonta várt minket, és mindent megengedett.

Közben szóltak nekünk, szóltak a cközépnek,hogy a szar emberekről, a játékosokról szóló cikkeket vegyük le, mert valamelyik általuk szarnak tartott ezt kérte.

És közben alig várták,hogy valamelyik szar messengeren már írjon valami belső infót, milyen a hangulat a székházban, engednek e a vezetők.

Egyik nap mocskolják, másik nap tapsolják,aztán megint mocskolják.

Kifele azt hangoztatják, az átlag szurkolót "lázítva",hogy ezek szarok, ezek le lesznek vadászva, befele meg megy a pacsi,a lávcsi, meg a "terülj,terülj asztalkám".

Ki érti ezt?

Kubatov a szemét,Kindlovits is, de az igazi ellenség Nyíri. Mondjátok ezt egymás között hónapok óta.

Pedig Nyíri volt aki felhívta a klub jogászát,hogy ne baszogassa a "Tábor vezetőjét", engedje használni a klub címerét, keressen egy kis pénzt a címeres pólókból. Ő egyengette a buszos gyerek bizniszét, aki így megnyithatta a játékboltját.

Most bár ő az ellenség, de Viberen azért kétnaponta megy a dumcsi. Vele is.

A secu ellenség, sittesek gyülekezet, mondjátok ezt is egymás között. Miközben nekünk hetente jöttek a különböző pikáns sztorik a secu tagjairól, az Szszjn vezetők puszizkodtak azokkal,akiket velünk járattak le. A liláktól követelitek a férfias odaállást,közben meg társaitok ahelyett,hogy odaállnának,minket löknek az ő problémájuk elé.

Ki érti ezt?

(folytatjuk)
Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva