Fenyegetik a lázadókat.

FradiMob - 2017. január 26. csütörtök, 17:38

A köcsög,aki Herendi porcelánnak hiszi magát...Egyre többen fordulnak hozzánk azzal a panasszal,hogy az Szszjn vezetőitől fenyegető levelet kaptak.

Azt írják,hogy a facebook oldalunkon kommenteltek kritikus hangon az Szszjn-nel szemben. Senkit sem szidalmazva,mocskolva,akár megnevesítve,egyszerűen csak az Szszjn-t kritizálták.

Aztán órák múlva közismert Szszjn vezetők írtak rájuk szintén a facebookon.

Rászóltak az illetőre,hogy fejezze be a lázítást az Szszjn ellen. Fenyegetőztek,pont úgy ahogyan az általuk kritizált másik (klub és klubközeli) oldal. Ugye erről a hasonlatról már írtunk egy cikket itt.

Úgy fest,próbálják az egyre nagyobb elégedetlenséget, az esetleges lázadást csirájában elfojtani.

A gond az,hogy ezzel is Kubatov kijelentéseit igazolják,miszerint egy agresszív kisebbség terrorja miatt van kint egy csendes tömeg.

Miközben pontosan tudjuk,hogy ez így ebben a formában nem igaz.

Igazolják Kubatovot,majd kiírják,hogy ez nem igaz,miközben az átlag szurkoló meg pontosan tudja,hogy mindkét fél hazudik.

Aztán megunja,felfordul a gyomra, és köszöni szépen,de nem kér sem a kubatovi színházból,sem pedig az Szszjn óvodából.(Sem pedig belőlünk.) És egyre távolabb kerül attól,amit Ferencvárosnak hívnak.

Oké, vannak a Táborban erős emberek akiknek plusz jogaik vannak, és ugye a lelátón "irányított demokrácia" van, meg a fegyelmezés is fontos dolog.

De...

Egy Végel nevű tag, akinek eddigi élete során nem sikerült egy egyeneset ütnie, ne fenyegessen már senkit, főleg olyat ne,aki évek óta az utcán van többek között az ő "jogtalan kitiltása" miatt. (Hogy ez mennyire volt jogtalan,nemsokára bővebben kifejtjük.)

Ne olyat fenyegessen aki hallgat rá, és a lelátó helyett az utcán van, aki tőle,mint Szszjn vezetőtől várja a megoldást. (Az az Szszjn szégyen,hogy ilyen veréb képviseli őket.)

Fenyegesse, sőt, álljon oda elé, ha kell akkor verje szájba a Halhatatlanok valamelyik tagját,akik számukra akkora ellenségek. (Vagy nem ellenségek?)

De azok nincsenek elkapva. Azok sem.

Úgy,hogy nem kell idegeskedni emiatt.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva