Terrorveszélyre hivatkoztak.

Watchdog - 2017. február 09. csütörtök, 17:17

A "Mi voltunk" gondolatai...


Mi voltunk facebook oldal:

Dr. Berzeviczy Attila, a Ferencváros igazgatótanácsának elnöke jegyzi a klubnak a szkennerrel kapcsolatban az Alkotmánybírósághoz benyújtott anyagát. Ebben egyebek mellett megemlíti, hogy az ultrák "Mi voltunk" néven facebook-oldalt hoztak létre.

Kedves Attila!

Mindegy is, hogy 2015 decemberében még terrorveszélyre hivatkoztatok a szkenner kapcsán, úgy látszik, ezt a taláros testület felé még neked sem volt képed benyújtani. Hogy a pártigazgató úr akkor hazudott (terrorveszélyre hivatkozva), vagy mostanság teszitek, esetleg akkor is és most is? Szerintünk ti mindig hazudtok, sajnos már magatoknak is. :)

Tekintettel arra, hogy te mégis jogász vagy, nem pedig biztosítási csaló vagy pártigazgató, így a Csatáry-molinó kapcsán általad leírtakkal összefüggésben - a teljesség igénye nélkül - egy-két dolgot a figyelmedbe ajánlanánk:

I. A zuglói kapitányság megállapította, hogy a cselekmény nem minősül bűncselekménynek, így az ügyben tett minden feljelentést elutasították.

II. Csatáry László bűnösségét soha semmilyen bíróság jogerősen nem mondta ki, ezért ártatlannak tekintendő (ártatlanság vélelme). Ez így volt a sztálinista alkotmány (1949. évi XX. törvény) szerint is, de így van a büntetőeljárásról szóló 1998. évi XIX. törvény 7§-a és az Alaptörvény XXVIII. cikkének (2) bekezdése szerint is.

III. A témában igényes kiadvány ((Vebrovszki Sándor: Kassa árnyékában – A Csatáry-ügy a dokumentumok tükrében; magánkiadás, Budapest, 2014.) jelent meg, amelyet a VERITAS Történetkutató Intézet főigazgatója is méltatott, tájékozódásként érdemes megismerni az abban foglaltakat.

+1 Végezetül: a berzeviczyk és kubatovok ténykedése, a fradiszekuritis bűnözők (Kubatov-brigád), a rengeteg nyilvános hazudozás, majd az ezt követő menetrendszerű lebukások, a diszkriminatív vénaszkenner felbecsülhetetlen anyagi és morális kárt okozott eddig a Ferencvárosnak. A fenti példa alapján a legfőbb jogforrás, az Alaptörvény teljes semmibevétele, a szurkolókkal szemben indított gyűlöletkampány, az alvilági módszerek nem férnek össze a klub értékrendjével. Így nem szabad viselkedni, ez összeegyeztethetetlen az európai magatartásformával.

/Pártigazgatóék beadványa, csak erős idegzetűeknek: http://public.mkab.hu/…/IV_00006_9_2015_FTC_amicus_curiae.p…

Utolsó módosítás 2017. február 09. csütörtök, 17:21

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva