Kubatov, itt van a tábor!

FradiMob - 2017. február 22. szerda, 17:47

Akkor érkezett a szektorba egy körülbelül 65-70 éves bácsika...


Levelet kaptunk:


Tisztelt szerkesztők, tisztelt olvasók!

A következő történetet szeretném veletek megosztani.

2017. 02. 18. Fontos dátum volt ez a Fradi életében.

Nem az eredmény és a minőségi foci szempontjából hanem, hogy újra együtt lehetett a TÁBOR egy meccse erejéig.

Vidéki drukker lévén, illetve fiatalságom okán még nem volt szerencsém az igaziakkal együtt szurkolnom. Remélem nem ez volt az utolsó. Ezt az írást mégis egy olyan esemény ihlette meg melyen szerintem minden jóérzésű ember elgondolkodik, még olyan is talán aki a szkennerrel egyetért.

Nagy gyülekezés a parkolóban. Végre együtt a nagybetűs TÁBOR. Görögtűzek mellett eljutunk a bejárathoz, ahol megkezdődik a bejutás. Nincs szkenner, nincs kártya mégis bent vagyunk!!!

Hangolódik a TÁBOR.

Akkor érkezett a szektorba egy körülbelül 65-70 éves bácsika. Öreges öltözék, szépen rendezetten ahogy régen elvárható volt.

Majd a mikor a pályát, illetve a TÁBOR-t megtekinti elkiáltja magát: "Kubatov itt van a tábor..." .

Arcára kesernyés mosoly ül, hisz tudja ez még csak egy csata, háború még folyik. Még nem nyertünk. Ez csak egy szeletke. Akkor gondolkodtam magamban a bácsi életén.

A következő életképet tudtam a látottak alapján elképzelni. A bácsi egy ferencvárosi lakos, aki kisgyermekkora óta, szívvel-lélekkel szurkol szeretett csapatának. Amikor még kubika tervben sem volt ő már akkor ott volt. Ott volt a TÁBORRAL. Mikor kubika apja gyerek volt, ő már akkor ott volt. Legnagyobb meccseket Hypós Ferivel, valódi fanatizmusban élte át. Aztán 2017-et írunk. A vezér drukker a földben, a futballunk színvonala süllyed. Egyre több az idegen játkos. Kubatov hatalmon. Pályánk van de belépni rá nem lehet. A bácsi kint rekedt a saját "hazájából".

Mert megtehetik. Most, talán csak egy meccsre is, de lélekben otthon járt!!!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva