Terhes nőre és öregemberre támadt az FFC.

FradiMob - 2017. április 03. hétfő, 17:01

Egyre kínosabb a szurkolói csapat viselkedése...
A 2008-ban alakult szurkolói csapat viselkedés egyre kínosabb. Hamis okiratok kísérte elnök csere, bírókergetés a meccsen, erős döntetlen a néger csapat ellen a harmadik félidőben, TAO pénzek a zsebbe és most...

Most, március közepén, hazai pályán, a Nyíri Zoltán FTC elnökségi tag által intézett Goldball/Siketek pályán fogadta az FFC a Pestszentimrei SK-t.

Nyertek is a mára már Mtk és Kispest, kevésbé Ferencváros szurkolókat szerepeltető "mieink".

Azonban most sem maradt el a botrány.

A mérkőzés feszült hangulatú volt, a végén, a 93. percben, az egyik FFC játékost ki is állították.

A lefújás után az FFC több játékosa, a rendezőik és a klub vezetői az ellenfél szurkolói támadtak, akik főleg a pestszentimrei játékosok hozzátartozói voltak.

Öregemberekre,szülőkre, terhes barátnőre támadtak, inzultálták, köpködték őket. Akik a rendőröket is kihívták félelmükben.

Persze ezek a Fradista legények sehol sincsenek amikor egy másik tábor huligánjaival kéne verekedni.

Sőt, amikor a Fradi Secu koordinátorai és a Halhatatlanok kimentek az egyik munkahelyére, akkor az elfelejtett köpködni, inkább szó szerint letérdelt előttük. Mondjuk mit várunk egy olyan sztártól, aki nagymellénnyel bement az FTC öltözőjébe felkérdezni a játékosokat, mire Ndjodo kiütötte őt a tangabugyijából.

Ciki volt az is, és ciki ez is.

Meg kéne tanulni viselkedni pár embernek, és ha nem akarnak, akkor a tábor vezetőinek kéne végre rendet csinálni. Ha akarnak, és ha tudnak.

Amíg ez nincs, marad e remek hivatkozási alap a Kubatov féle szkenneres megoldásra, meg nekünk egy újabb szégyenfolt.


Az FFC elnökségi tagjának, a Koszos hívónévre hallgató lótolvaj komancsnak a facebookra kiírt gondolatai az esettel kapcsolatba:

FFC meccs végén nagy becsű elnökünk meg regulázta az ellen híveit, mire ők meg invitálták a hivatalos közeget egy kis csevejre. Meg érkezvén a rend őrei diskurzusba próbáltak elegyni az ép ott levőkkel, persze senki sem foglalkozott a nagy dérrel-durral becsörtető sisere haddal. Elnökünk mellet elhaladva ő óda biggyeszté a "vezirnek" Fradi meccs a másik oldalon van, mire az, köszönöm a felvilágosítást . ÁÁÁÁ !!! Azért köztük is van értelmes és humoros ember .Amúgy a meccs, 2-1 ide !


Utolsó módosítás 2017. április 03. hétfő, 18:19

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva