Megváltoztunk magunktól.

FradiMob - 2017. április 26. szerda, 20:52

Ebben a hatalmas ellenállásban...Új tábort, új szurkolói kultúrát akar az FTC vezetése a szkenner miatt távolmaradók és velük szolidaritást vállalók helyett. Erre utaló jelek voltak,vannak, hallani lehetett erről, olvashattuk. Kubatov elnök is többször nyilatkozott erről, megemlítve a sértő szurkolói rigmusokat, a kiírásos politikai tartalmú üzeneteket, a szurkolói összecsapásokat stb.

A szkenner ellenzők, az őket támogatók ellenállnak. Nem kell a szkenner, sőt nem kell Kubatov. Na jó, Kubatov kell, mert valakivel meg kéne egyezni ugye. (Oké-oké, de Kocsis Máté még nem elnök.)

Megváltozni senki sem akar. Miért is kéne? Ilyenek voltunk, ilyen is maradunk, megváltozni nem fogunk, főleg nem a hatalom nyomására.

De...

Ebben a kurva nagy ellenállásban egy kicsit is nem figyeltünk oda, és már meg is változtunk.

Sértő szurkolói rigmus?

Nem volt Pécsen, nem volt Csepelen, nem volt Debrecenben, de még Kispesten sem, és a népligeti majálisokon sem. Fehérváron sem.

Politikai tartalmú üzenetek sincsenek, még a Fideszt vagy Orbánt sem szólta meg senki, Kubatov miatt, pedig pl. Orbán ott volt Kispesten.

Pirotechnika?

Pont, mint a békebeli időszakban Kubatovnál, előre leegyeztetve minden, ha lehetett, akkor volt, ha nem, akkor nem.

Az ellenfél játékosa sem leköpve, sem leöntve nem volt, sőt, Pécsen vagy Csepelen pacsiztunk is velük. A cközép nevű oldal cikkben köszöni meg (a felerészben fradistákból álló) budafokiaknak a sportszerű szurkolást. Csepelen meg tapsoltuk őket. Nagyot változott a világ, 20-25 éve a stadion környéki összes utcában órákig zajlottak az összecsapások velük.

A pécsiekkel megnéztük egymást, a kispestiekkel szintén, sőt, ők még a szektorunkba is zavartak minket pár mocskos szóval, amit mi kénytelenek voltunk benyelni. Meg azt is amikor a Ferencvárost szidták. A lilákon és a miskolciakon kívül, ezekre a helyekre ugye nem jutottunk be, mindenki haver. Szurkolói összecsapás nem volt.Nem lehet, hiszen azzal Kubatovot és a szkennerjét igazolnánk. Ezeket a meccseket le lehetne hozni rendőr és rendező nélkül. Na jó Koroncón egy kicsit befeszült pár ember, de piti volt a sztori, nagyobb a füst, mint a láng. (Hála isten, van még pár régi gondolkodású srác.:) )

Küzdünk,harcolunk,ellenállunk, nem akarjuk a Kubatov féle változást, közben szépen csendben MÁSOK lettünk. Mindent felülír a szkenner és a vezetőség elleni vircsaft. (Egyedül a mérték nélküli alkohol fogyasztása maradt.)

Nem is értem ezek után miért ragaszkodik Kubatov a szkennerhez. (Oké, 90 millió oka van rá.:) )Mi meg miért mondjuk, hogy nem akarunk új szurkolói kultúrát.


Utolsó módosítás 2017. április 27. csütörtök, 14:37

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére