Nem közvetíti a Derbit a sport-tv.

FradiMob - 2017. május 22. hétfő, 09:03

A többiek meg éppen Brüsszelt állítják meg...Nem lesz kivetítő,majális,tüntetés a derbi kapcsán, és a tv-ben sem nézhetjük élőben. Pedig tv reklámmal toborozza a szurkolókat az FTC, így biztosan sokan lesznek, remek hangulattal stb. (óhh,hogyne...)

Az M4 Sport nem közvetíti élőben a labdarúgó NB I 33. fordulójában rendezendő Ferencváros–Újpest rangadót – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

A magyar bajnokság utolsó fordulójában minden mérkőzést egy időben, szombaton 19 órától rendeznek, az M4 Sport pedig a bajnoki döntőnek beillő Budapest Honvéd–Videoton meccset tűzi műsorára. A Ferencváros–Újpest derbit a kispesti találkozó lefújását követően felvételről sugározza a sportcsatorna.

A két ősi rivális összecsapását – valamint a forduló további négy mérkőzését – élőben az m4sport.hu-n lehet majd követni.

Lenne még pár közszolgálati csatorna (Duna, M5) aki simán adhatná, de ugye ott Brüsszelt kell megállítani. (Ahelyett,hogy kilépnénk a picsába ebből az EU-ból.)Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva