Kubatov-Szszjn tárgyalás. Várjuk ki a végét!

FradiMob - 2017. július 06. csütörtök, 13:49

Mi már kivettük a szekrényből a sálakat...Előbb a csakfoci.hu mai cikke:

Kubatov Gábor újra tárgyalt a Fradi-ultrák képviselőivel. Az FTC elnöke felajánlotta, hogy hajlandó akár azonnal opcionálissá tenni a szkenneres beléptetést a B-középbe.

Utoljára 2016 tavaszán ültek le egy asztalhoz az FTC vezetői és a beléptetést elutasító szurkolók, azaz a Fradi-ultrák irányítói. Akkor nem sikerült egyezségre jutniuk, a klub ragaszkodott a vénaszkenneres beléptetéshez, az ultrák pedig annak eltörléséhez. A csakfoci.hu szurkolói oldalról kapott információi szerint újabb találkozóra került sor a közelmúltban, ezúttal maga Kubatov Gábor elnök találkozott az előénekessel, az úgynevezett kápóval és a Tábor további vezetőivel. Honlapunk az információ kapcsán megkereste az FTC-t, ahol megerősítették a találkozók tényét.

 – Először is, szeretném megköszönni a szurkolók vezetőinek az elkötelezettséget a Fradi mellett, a szándékot a megegyezésre – nyilatkozta a csakfoci.hu-nak Kubatov Gábor elnök. – Ez a helyzet senkinek sem jó, ezt mindannyian tudjuk. Kemény, de kifejezetten jó hangulatú megbeszéléseken vagyunk túl, sok mindenben ugyanúgy gondolkodunk már, sok minden a megoldás felé mutat, de azért messze még a megállapodás, sokat kell még dolgozni rajta. Azt gondolom, mi elmentünk a legvéksőkig az engedményekben, de ez is kevés volt a megoldáshoz.

A csakfoci.hu úgy tudja, a klub az utolsó alkalommal azt az ajánlatot tette, hogy hajlandó akár azonnal opcionálissá tenni a szkenneres beléptetést a B szektorokba, ellenben ezért 1000 régi Tábor-tag beszkennelését kéri. Ekkor a klub a többi ultra esetében eltekint a szkenneléstől és alternatív, de rendkívül szigorú beléptetést is lehetővé tesz a B-középbe. A szurkolók ezt az ajánlatot azonban elutasították. Úgy tudjuk, ezen a ponton megszakadtak a tárgyalások.

Az elmúlt évek mocskolódásai után, érdemes elolvasni Kubatov szavait.

Azt hallani, az Szszjn képviselői is hasonlóképpen vélekednek.

Azt hallani a megegyezés szándéka megjelent mindkét oldalon.

Végre.

Azt hallani, annyira azért nem szakadtak meg a tárgyalások. Pont azért, mert mindkét fél egyezséget akar. Mi már ki is vettük a sálakat, pólókat, mezeket a szekrény aljából.

Mert azt hallani, ezt már csak "elkúrni" lehet. Reméljük nem jelenik meg egyik oldalon sem újra a gőg. (És nem jönnek elő olyan hülyeségekkel, mint a tagsági rendszer stb.)

Mert a Ferencváros mindenek felett áll...


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva