A klub és az Szszjn közleménye.

FradiMob - 2017. július 07. péntek, 12:20

Vegyétek ki a szekrény aljából a sálakat ti is...Változtatás nélkül közöljük.:

Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club elnöke és a szurkolókat képviselő Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetői három év után újra tárgyalóasztalhoz ültek. A felek elkötelezettek az iránt, hogy az FTC elemi érdekeinek megfelelően ismételten a megszokott, Magyarországon egyedülálló hangulatban és nézőszám mellett játszhassa mérkőzéseit labdarúgó csapatunk. A szurkolók átadták az elképzeléseiket tartalmazó dokumentumot, amelyet a klub vezetősége pozitívan értékelt, áttekintett és annak részletes kidolgozását kérte. Ennek megtörténtét követően folytatódnak a tárgyalások, remélhetőleg a sokak által régóta várt megegyezés eredményével.

Budapest, 2017. július 7.

Ferencvárosi Torna Club vezetősége;
Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül mozgalom vezetői

A közlemény után csak önmagunkat tudjuk ismételni:

Azt hallani a megegyezés szándéka megjelent mindkét oldalon.

Végre.

Azt hallani, annyira azért nem szakadtak meg a tárgyalások. Pont azért, mert mindkét fél egyezséget akar. Mi már ki is vettük a sálakat, pólókat, mezeket a szekrény aljából.

Mert azt hallani, ezt már csak "elkúrni" lehet. Reméljük nem jelenik meg egyik oldalon sem újra a gőg. (És nem jönnek elő olyan hülyeségekkel, mint a tagsági rendszer stb.)

Mert a Ferencváros mindenek felett áll...


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva