Mi egyezséget akarunk. És ti?

Buga Jakab - 2017. augusztus 14. hétfő, 19:43

Ti pedig győzni, de ehhez gyengék vagytok és gyávák...


Szkenneresek, akik néha bejárnak, és onnan írják neked, hogy tarts ki örökké, nem szabad megegyezni Kubatovval. Ők sem tudtak a mobil applikáció kapcsán.

A cközép oldaláról vettünk át egy minket érintő cikket. Íme:

Szókimondó szurkoló hangja következik:

Majd megmondják, megírják. Hogy mit gondolj a helyzetről, meg hogy mi van. Csak kapkodom a fejem.

A kiskegyed129 (Jaj,ezt a nevet mi adtuk az üllőinek, a gagyimob.) beleszáll Thomas Dollba, a gagyimob szerint (És az Szszjn illetve Hamberger capo szerint) dübörögnek a tárgyalások. Felszopóék (Jaj, ezt a jelzőt is mi használtuk az üllői kapcsán) évek után vélhetően Volly Gyuri – aki mi minden volt már tejóég: maffiózó kommunikációs igazgatója, blikkes bokorugró, lenyúlós parkolócég szóvivője (Ezekről mi írtunk, mert akkor a cközepes srácok éppen a klub vezetőivel  tárgyalgattak az Szszjn háta mögött.) stb..- engedélyével beszámoltak arról, hogy a birkatürelmű maradék közönség “auf Wiedersehen” azaz viszlátozott a paksi hányinger után. Székház és pártházközeli felszoppancsék ezeregy tényt hallgattak el eddig, vagy éppen hazudoztak, rágalmaztak, úgyhogy jár a keksz, ahogy kollega írta pár napja. Igazi taknyok vagytok, a legundorítóbb fajtából.

Sunyiék meg arról írnak, hogy már tesztelik a hibás, diszkriminatív vénaszkenner mellett az anélküli stadionba jutást – hol? mikor? hogy? ki?? (Azért mert ti nem tudtok valamiről,az még létezik. arról nem mi tehetünk, hogy a híres-neves cközép szerkesztőit nem hívják a tárgyalóasztalhoz vagy éppen nem értesítik bizonyos eseményekről.)-, és meglássátok lesz összeborulás, megegyezés, meg amit akartok. Egyébként válogatott meccseken rommá lett tesztelve a szkennermentes belépés. Balfaszok.(Balfaszok. Szkennermentes és szkenneres belépés egyszerre. Balfaszok.) Valahogy rajta kell maradni azon a fizetési listán, ugye? (Ohh. Fizetési lista. A Miép vagy a Jobbik soraiban divat, hogy akinek más a véleménye, az tuti a Moszad embere. Az Mszp-n belül meg a Dk küldöttje. Itt, akinek más a véleménye, valamit jobban tud stb, azt tuti megvette már Kubatov, és pénzt kap. Na persze, amikor az FTC vezetőivel tárgyaltatok a mobil applikációról, a nagy pénzekről, akkor valahogy a Kubatov sem volt akkora féreg, meg ti sem sírtatok a leendő fizetési lista miatt.)

Ápdét bazmeg: már a ner (m4 meg a blikk pl) is hiteles forrásként hivatkozik gagyimobékra. Beszarok. (Mekkora különbség. Ránk hivatkoznak egy örömteli hír kapcsán. Ti meg benyögitek a hvg.hu-nak, hogy mivel x ezer lájkolótok van a facebookon, ti egy x ezres közösséget képviseltek. Miközben egy 20 fős akciót sem tudtok összehozni. Egy ember hiába csinál 20-30 kamu profilt, nicket, hiába lesz nagy (arcú) a virtuális táborotok,  a valóság az más. Az interneten nem csöngetnek fel éjjel 2-kor és nem vágják le a füledet a korcsod előtt. )

(Ápdét bazmeg. Már a csakfoci is a cközépre hivatkozik, mondván új edzőt keres a klub. Nem is értem miért nem a csapat orvosára hivatkoznak, hiszen minden klub infót (még a direkt neki mondott fals infókat is) ő súg a cközépnek. Írhatták volna azt is, hogy Pánics doki szerint új edzőt keres a klub. Ápdét.)

Arra azért kíváncsi vagyok, ki fog kivel megállapodni (Az Szszjn, ha nevekre vagytok kíváncsiak akkor írjatok nekik, a cikket címezzétek oda, mocskoljátok őket.) milyen felhatalmazással (Ezt is tessék az Szszjn-től megkérdezni.), tartalommal (És ezt is.), de leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy mikor húztok el felszoppancsostul, gagyimobostul, kubatovostul, nyíristul, vollystul, oroszostul a bús picsába? (Miért kéne nekünk elhúzni?  Az Szszjn tárgyal, nem pedig mi. Nem tetszik, hogy tárgyalnak a felek? Akkor mondjátok nekik ezt. Nem mi tárgyalunk. Mi csak beszámolunk ezekről a szurkolótársainknak. Nem tetszik ami van? Akkor tegyetek ellen. Az elmúlt 3 évben miért nem basztátok pofán valamelyiket? Bonyhát vagy Nyírit vagy éppen Kubatovot? Ti úgy harcoltok a szkenner ellen, hogy közben szkenneresek vagytok és bementek a stadionba? Gyerekek. Ebben a stadionban, rajtunk kívül mindeni volt már bent. Mindenki. Vagy válogatott meccsen, vagy szkenneresként, vagy a klub hívására, vagy az épülő lelátón füstőlni. Úgy harcoltok a klub vezetői ellen, mert ugye minden szar, hogy a gyerekeiteket az ilyen-olyan utánpótlásba viszitek le? Pacsiztok és fizetitek a rendszert? Ti vagytok az általatok szarnak nevezett rendszer alapjai. Nektek (se) hónapokkal ezelőtt nem velünk kellett volna foglalkozni, minket mocskolni, és akkor mi még mindig egy harc élén lennénk, pont úgy, mint amikor erősek voltunk. Talán akkor. Bár akkor sem értünk el semmi eredményt, hiszen akiknek tenni kellett volna azok nem tettek semmit. És ezt sokan megunták. Mi pedig meghallottuk ezen szurkolók szavát. Szurkolók, tudjátok, akik mérkőzésre járnak szurkolni. )

Mikor kapjuk vissza a műanyag szar, bűnözők, kóklerek, drogos alkesz germánok helyett az igazi Fradit? (Műanyag szar? Bűnözők? Kóklerek? Drogosok és alkeszek? Hmm, Ja. Ez nem csak a Ferencváros. Ez a Fradi Tábor is. Na jó, bűnözök azok nincsenek, rajtunk (és barátainkon) kívül elítélve, börtönbezárva nincsen és nem is volt egy lájkkurva sem.)


És bár nem tetszik a sumákolás egy dologban nagyon bízom: mindenki, aki ezekkel a férgekkel tárgyalóasztalhoz ül, nem veszíti el a józan eszét, mert az igazi gerinc nem hajlik, hanem törik.
Egy állandó levelezőnktől.

(Ó, hogyne, állandó levelező. Most tényleg egy ilyen szar mögé bújtok? Amikor meg ott álltok, akkor hebegtek, pislogtok nagyokat, és tagadtok mindent. Büdös köcsögök vagytok mind. És ezt majd valami frappáns külföldi túrán be is bizonyítjuk. Úgy, hogy kedves orosz Pál, ha másért nem, akkor ezért tessenek minél sikeresebbek lenni a pl EL-ben.)

Utolsó módosítás 2017. augusztus 30. szerda, 16:21

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva