A szkenner nem mindenhol lesz kötelező.

FradiMob - 2017. augusztus 21. hétfő, 17:33

Szurkolói kártya viszont igen...Mint arról már írtunk, folynak a tárgyalások a klub és az Szszjn között.

Ezek szupertitkos beszélgetések, nagyon kevés emberhez jutnak el az amúgy szinte minden Fradistát érdeklő információk. Mi is igen keveset tudunk. De amit hallunk azt megosztjuk veletek. Vállalva, hogy esetleg hülyeséget vagy valótlan írunk le.

A legújabb hírmorzsák szerint a kapu mögötti B szektorba (a tábor helyére) nem kell majd kötelezően a szkenner. Az "önkéntesek" mellett csak pár tucat embernek lesz az csak kötelező. Csak tippelünk, hogy a csoportvezetők és esetleg a "priuszosok" lesznek ezek.

Bár Hamberger capo szerint senki sem lesz "listázva", mi klubközeli forrásból azt hallottuk, hogy azok akik nem szkennelnek, a "régi tipusú" szurkolói kártyával tudnak majd bejutni a mérkőzésekre. (Tenyerelés nélkül.)

Ugye ezt a szurkolói kártyát évekig használtuk, a többség elfogadta. De azért felmerül pár kérdés.

Kérdés, hogy ezek a régi szurkolói kártyák lesznek e amiket már meg kellett volna semmisíteni (meg kellett volna?) vagy új szurkolói kártyák lesznek amiket akkor most ki kell váltani mindenkinek. A régi kártyával amúgy lehet fizetni a "készpénzmentes" büfében? Milyen adatok lesznek a kártyán, mit kell megadni, mennyibe fog kerülni, miként, mikor és hol lehet kiváltani, stb. ha új lesz? Lesznek akik ez ellen is lázadnak? Minket speciel nem zavar ez a kártya sem.

Persze az alapkérdés az, igaz e hogy a szurkolói kártya kötelező lesz mindenkinek?


Utolsó módosítás 2017. augusztus 21. hétfő, 18:28

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva