A Fradibusz visszatér.

FradiMob - 2017. szeptember 22. péntek, 10:17

A tagsági rendszer nem változik...Az elején tisztázzunk egy dolgot.

Mindenki várja a klub-szszjn tárgyalás végét, sokan türelmetlenek, mennének már mérkőzésre. Ha nagyon akarták volna a felek, már a Vasas ellen bent lehettünk volna, de a Diósgyőr ellen biztosan.  

Lehetne okoskodni, hogy a Diósgyőr után milyen hazai mérkőzések lesznek, amire mindkét fél, és az ugrásra készen lévő több ezer szurkoló is fel tud készülni, de nem tesszük. Nézze meg mindenki a sorsolást. 

Időpontot mi nem írunk. Nem akarunk kibaszni veletek. Mert ha mi leírunk egy időpontot, akkor az szszjn csak azért is, egy másik, későbbi időpontot fog választani. Tehát olvassátok az szszjn oldalát. Vagy nézzétek a klub/ulloi129.hu oldalát, hátha lesz egy közös sajtótájékoztató a fontosabb kérdésekről.

Ami tudható addig is.

A Fradibusz nevet visszakapja a Zöld-Fehér buszhálózat. A klub visszaadja. Valószínűleg ezt idővel nem Végel fogja koordinálni tovább, rengeteg munkája és családi elfoglaltsága okán. 

Páran szerették volna, ha a klub átalakítja a tagsági rendszerét. Nem lesz átalakítva. 

Lesz egy a "kitiltásokat felügyelő bizottság". A klub és az szszjn által közösen kidolgozott pályarendszabályok (miként kell és lehet viselkedni a lelátón) publikálva lesznek. Aki azt megszegi az számíthat kitiltásra, de a szurkolókat is tartalmazó bizottság garancia lehet, hogy önkényesen nem lesz kitiltva senki.  

A mi köreinkből nem lesz szurkolói koordinátor, ilyen felkérés nem érkezett a klubtól. 


Utolsó módosítás 2017. szeptember 24. vasárnap, 18:34

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva