Stormy vezető: Kártya sem kell.

FradiMob - 2017. szeptember 28. csütörtök, 12:52

Ez az Szszjn véleménye is?
Folynak a tárgyalások a klub és az Szszjn vezetői között. Folynak? 

Valamiért igen lassan haladnak az érintettek. Hogy ki miatt? Egyik fél? Másik fél?  A második világháborút rövidebb idő alatt sikerült lezárni, mint az elmúlt 3 lassan 4 év szkennerellenes kőkemény "semmittevését."  Pedig ott az egész világot felosztották egymás között.

Itt meg mindkét fél egyezséget akar. Akar? Mindkét fél? 

Azt halljuk, hogy Kubatov engedett a szkennerben, a kapu mögé (a tábor helyére) nem lenne kötelező. Oda csak szurkolói kártya kéne. Mint ami régen volt. De most újra ki kell váltani egyet. Mert pl a régivel nem lehet fizetni a büfében. 

Bár a szkenner volt az Szszjn zászlójára tűzve, "Kubatov nem kell a szkenner" szólt a nóta, sokan nem elégednének meg egy ilyen engedménnyel. Míg sokan viszont igen.

Vannak akik szerint Kubatovnak mennie kéne, vannak akik az egész stadionban töröltetnék a szkennert és vannak akik a szurkolói kártyát is soknak tartják.

Lehet pont ezért nincs még egyezség, hiszen a klubbal tárgyalásokat folytatók között is vannak így és vannak úgy gondolkodók.  

Aztán ha lesz egyezség, akkor még az is lehet, hogy valakik elfogadják és bemennek míg valakik elutasítják és kint maradnak.  (És lehet lesznek olyanok is akik még az egyezség előtt megunják ezt az egészet és bemennek. )

Nem is olyan régen olvastuk a Green Monsters egyik alapítójának véleményét.

Most a Stormy Scamps egyik vezetőének véleménye következik. A Stormy megszűnt, beolvadt az EEE-be, elfogadták a szurkolói kártyát, a Fradi Secu védelme alatt bementek a stadionba, egy kis helyreigazítás után be a sarokba. Azt lehetett hallani hogy a csoport nemrég újraalakult, majd azt, hogy mégsem. 

A stadionba bejáró szkenneres (és onnan ordibálnak nekünk, hogy ne egyezzünk meg Kubatovval, örökké tartsunk ki az utcán) cközép számolt be arról, hogy Olaszországban eltörölték a szurkolói kártyát. 

Ebből részlet:

"Nyilván nagyon szeretnénk beszámolni hasonló “csodáról” itthon, sőt, feltételezzük, hogy a diszkriminatív és hibásan működő vénaszkenner eltörlése is indokolatlan és hatalmas örömöt okozna még akkor is, ha az elsőként nálunk bevezetett szurkolói kártya maradna.."

Erre reagált a facebookon a Stormy egyik vezetője. Aki nem is olyan régen az Szszjn tagja volt. Volt? :

Attilio K. Attila "hatalmas örömöt okozna még akkor is, ha az elsőként nálunk bevezetett szurkolói kártya maradna..."


Ez igen jelentős tévedés. Legyen végre egységes a beléptetési feltételek, és ugyan úgy járhassunk mérkőzésre mint mindenki más az országban!


Nem kell a kártya se!


Hát... Talán nem kellett volna Berkit leszopni, és elfogadni a kártyát. De valahol igaza van. Egységes beléptetés kéne. Egyenlő feltételek.  Az alap probléma a névre szóló belépőkben rejlik. Ezt kéne megszüntetni. Mert ha ez van, akkor ehhez képest a kártya könnyítés. Nem kell minden meccsen bediktálni az adatokat, nem kell sorban állni stb.  

Ugyanakkor egyszer már elfogadta mindenki. Mi is. Ha a felesleges szkenner ellen harcolni felesleges, akkor az egyszer már elfogadott kártya ellen is az. (A nullát mindegy mivel szorozzuk.) Főleg ezzel a semmittevéssel. És Magyarország nem Olaszország, és nem Balkán. Itt az elmúlt évek állandó (jogos) konfliktusai a különböző vezetőkkel megölte a lelátót. Ezért kéne visszajutni a lelátóra minél hamarabb és megpróbálni feltámadni. 

És akkor van még egy kérdés. A Stormy vezető szavai az Szszjn véleménye is? 


Utolsó módosítás 2017. szeptember 28. csütörtök, 18:13

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva