A cközép újra a klubnál járt.

FradiMob - 2017. november 09. csütörtök, 14:53

Oszd meg és uralkodj...


Hol vannak már a régi szép idők, amikor békét hirdettek és klubhoz jártak be az Szszjn tudta nélkül, a srácok háta mögött.

Hol vannak már a kevésbé régi idők, amikor - miután az applikációs bizniszükre nemet mondott a klub - mindenki ellenség volt aki tárgyal, mindenki áruló volt, aki békét és egyezséget akart. 

Hol van már a tegnapelőtt, amikor 24 óra alatt lettek egyezség ellenzőkből az egyezség legnagyobb ünneplői. És jártak bent a klubnál, bocsánatot kérni Nyíritől, Vollytól. 

És hol voltak tegnap?

Bent a klubnál újra. Kritikus cikk jelent meg náluk, rapportra is hívták őket.  Nem is lenne ezzel akkora gond. De ha már bent voltak, egyet videoztak is.

Megnézték azokat a felvételeket, amit mások még nem láttak. 

Majd írtak is erről pár sort:

Aki a másikra mutogat és elhazudja a saját felelősségét az egy, az egy senki. Erre a szerepre lesznek jelentkezők attól tartok

Itt és most nem a több, mint három év után kiizzadt megállapodás forog veszélyben, annál többről van szó, sokkal többről.

Vajon megkérdezték azt, hogy a security kinek az utasítására nem vitte ki a késes illetőt a szektorból? Illetve, hogy miként vihette be magával a kést a stadionba? A kiskapun, bandázsolva, a secu vezetőjével puszizkodva. Illetve megkérdezték azt, hogy milyen véletlennek köszönhető az, hogy ugyanazokat a mondatokat mondták a meccs előtt Bonyhának, mint az Szszjn vezetőinek? 

Éljen a béke, éljen a párbeszéd.


Utolsó módosítás 2017. november 09. csütörtök, 15:14

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva