Ugyanaz a forgatókönyv, mint három éve.

Watchdog. - 2017. november 09. csütörtök, 15:14

Megszólaltak az öregfiúk...


Csoda történt!

A vak lát, a béna jár, az FTC öregfiúk megszólaltak.

Így több, mint három év után úgy érezték meg kell szólalniuk. Legutóbb a szkenner elleni konfliktus kirobbanásakor adtak ki közös levelet. Hogy nem kell a szkenner ellen lázadni. Valószínűleg azt is ugyanazok írták mint a mostanit, a Volly művek tagjai.

Három év alatt egyszer sem szólaltak meg. Pedig lett volna miért. Volt itt nem egy, nem két botrány az ultrák nélküli Ferencvárosnál. Na meg ugye a stadion melletti terület helyén is irodaház épül. Ezért a területért folyt a harc, jöttek-mentek az elnökök, ezért lettünk kizárva a másodosztályba, ez kellett minden "befektetőnknek". 

Levelet írtak hát az öregfiúk. 

No nem a rendezőcégnek, hogy miért is engedte be a bandázsoltkezűt, miért nem emelte ki a késest, miért nem akadályozták meg a botrányt.  Mondjuk ez utóbbi miatt egyes klubvezetőknek is írhattak volna. 

Szóval levelet írtak.

Tulajdonképpen azt, amit a fideszes média élharcosa, a Ripost (ööö, ott nem volt Volly úr?) így cikket előkészített pár napja. 

50 ember zsarolja, rettegésben tartja a klubot, ki kell őket közösíteni. A Ripost szerint a 16os szektorból lett az Új Generáció, a Bonyha nevű tag egy szegény sértett, majd beraktak egy másik tagról egy képet. 

Tehát kb azt írták, ami ennek a szombati akciónak a lényege volt:

Feláldozták a gyalogukat, azért, hogy a másik oldal (tábor) is veszítsen gyalogokat, sőt, inkább tiszteket. A nagy massza meg úgyis bent marad, majd kapnak ajándékba egy totál új capot. A megvezethetőek pedig sajnos itt is, ott is partnerek voltak a játszmában.  A gyalogokra, nincs szükség. Ezt írták az öregfiúk.

Nem sikerült lecserélni a tábort? Akkor lecseréljük a tábor vezetőit. A piramis csúcsára majd ültetünk valami újhullámos srácot.


Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére