Ha nincs igazság, nincsen béke.

FradiMob - 2017. november 16. csütörtök, 14:41

Nem vagytok korrektek...
Még mindig a Debrecen elleni mérkőzésen történt késelés,verekedés. Sajnos. Valamiért vagy valakinek köszönhetően ez a téma még mindig.

Aki követi facebook oldalunkat, az láthatta mi is erről a véleményük. Ezeket szeretnénk most röviden összefoglalni. Csak a tisztán látás véget.

Történt egy sajnálatos esemény, ami hatalmas károkat okozott a Ferencvárosnak. Pont olyan károkat, mint azon események, amelyek akkor történtek, amikor nem jártunk meccsre. A 3.5 év alatt. De ezeken ugorjunk át, hiszen mi valóban római katolikusok vagyunk.

Hatalmas károk keletkeztek. Ilyenkor próbálja menteni az ember a menthetőt, helyrehozni amit lehet.

És elemzi, mi is okozta a kárt, mi váltotta ki a sajnálatos eseményt. Ki, hol, hogyan hibázott.

Jelentsük ki az elején: Táborunkban voltak olyan személyek, akik hibáztak. Ezek a személyek bűnhődni fognak. A törvény illetve a klub-szszjn megállapodás szerint. Utóbbi kitiltást jelent. Előbbi akár börtönbüntetést is. És igen, leírjuk mégegyszer: hibáztak. És igen, ők ezt tudják, és vállalják a következményeket.Hogy kik ezek a személyek? Naponta 4-5 cikk jelenik meg róluk, arccal, névvel.

Ugyanakkor azt is jelentsük ki, hogy bizony a klub oldaláról is történt hiba, mulasztás. Ezek a személyek jelen állapot szerint, nem fognak bűnhődni. Se így, se úgy. Még azt sem tudni négy azaz 4 ember közül, hogy ki a felelős a hibáért. Lassan két hete a klub négy vezetője nem tudta egymás között átbeszélni, ki és hol hibázott. illetve, aki hibázott, az nem tette fel a kezét, nem vállalja a következményeket.

Jelentsük ki: ez bizony igazságtalan.

Míg az egyik oldal elismeri a hibát, a másik nem. Sőt. A saját felelősségét elhallgatva, hazudik, és boszorkányüldözést folytat.

És ez remek táptalaj, az összeesküvés elméletek híveinek.

Jelentsük ki, ha Kubatov elnök kiállt volna, és azt mondja, hogy vizsgálat van, amely végén mindkét oldal hibázóit felelősségre vonják, akkor erre azt mondja mindenki, hogy korrekt. Ha az elnök emberei nem kezdik megmagyarázni azt amit nem lehet, farpofa között a kés, kiskapu mert sportsérülés volt stb. hanem azt mondják, hogy valaki itt is hibázott, elemezzük és kijavítjuk, akkor arra is azt mondja mindenki, hogy korrekt.

De a klub vezetői boszorkányüldözést folytatnak. A haveri média naponta cikket ír. Lásd 24.hu Kálnoki Kis Atilla féle csapatot, vagy éppen a Nemzeti Sportot, ahol törlik és tiltják azokat akik a késes emberről kérdeznek a körözési képek alatt. Körözési képek egy sportoldalon? És még sorolni lehet a haveri média lövéseit.  Ezek a lövések, ezek a cikkek nem születnek meg, ha nem szólnak nekik oda, ha nem kérik.

És miközben boszorkányüldözés folyik, ezen médiákban a stadionba késsel bejutó és a kést használó, késelő személy mára egy szerencsétlen sértett. Mosdatják azt,aki évekig euróban kapta tőlük a fizetést. Ezen újságok, honlapok nem teszik fel a kérdést, hogy a klub részéről ki és hol hibázott.

Mi ezért foglalkozunk még mindig e témával. Mert ez igazságtalan.

Kubatov azt nyilatkozta, hogy a mérkőzés előtt nem beszéltek Bonyhával csak a tábor vezetőivel akik megígérték, hogy nem lesz bántódása a fizetett ex-caponak. (Illetve egyik nap közlemény, hogy minden megy tovább, másnap meg azt mondja, majd a vizsgálat végén eldöntik.)

Ha korrekt gyerek lenne ez a Bonyha, akkor kiállna és elmondaná ki volt az akivel a mérkőzés előtti napon telefonon egyeztetett, miután a tábor vezetőivel beszélt. Kiállna és elmondaná, hogy ki mondta neki azt, hogy menjen be, ne csináljon semmit, és főleg ne ő üsse az elsőt. Mert ki lehet jelenteni azt is, ha Bonyha nem jelenik meg a táborban, akkor nem történik semmi.

A mérkőzés előtti napon a klub vezetői tájékoztatva lettek, hogy bizony Bonyha gyerek problémát okozhat. Ezek a klub vezetők, nem azt mondták, hogy "gyerekek hát megígértétek", hanem ezzel ellentétes mondatok hangzottak el. Hogy pontosan mi, azt az Szszjn vezetők és a klub vezetők tudják. Ha az Szszjn vezetők kiállnak és ezt elmondják, akkor bizony borítékolható a sértődés. Így a klub vezetőit kérjük, hogy tegyék ők ezt. Mondják el, kivel és mit beszéltek.

Aztán álljon ki az a személy aki nem engedte a securitynak, hogy kiemelje Bonyhát az első félidőben. A security tagjai nem hibáztak. Parancsot hajtank végre. Még azzal sem hibáztak, hogy a kiskapun engedték be a késest. Hiszen 3.5 évig ott járt be, nem kellett belépő sem, nem motozták, akkor most miért tették volna ezt.

De valaki kiadta a parancsot. Kubatov, Nyíri, Volly, Baranyai. Négy ember közül álljon ki aki hibázott. Szándékosan vagy véletlenül. És vállalja a bűnhődést. Legyen benne ennyi. (Az egy külön sztori, hogy mi is van akkor, ha valaki szándékosan hibázott. Amúgy sajnos erre utal a legtöbb jel.)

Nem áll ki? Ennek sincs felelőse a klubnál? Akkor az a minimum, hogy az illetékes elvtársak befejezik a boszorkányüldözést.

De a legjobb az lenne ha kiállna és elmenne a hibázó. Azzal, hogy nincs felelős és ezzel a klub kommunikációval, a megrendelt cikkekkel, a mosdatással és a mocskolással, olyan az érzése egyre több embernek, hogy itt bizony a tábor vezetőségének cseréjéről van szó egy megkoreografált sztorival, amikor a felesleges húst bedobták az oroszlánok közé . Ha már a tábort nem sikerült lecserélni. 

Igazságtalanság zajlik most. A klubvezetők nem korrektek. Mind a két oldal hibázóinak bűnhődnie kell vagy egyik oldalénak sem.  Ez lenne az igazságos.  Ezzel lehetne lezárni ezt a témát, és haladni tovább együtt. 

De ha nincs igazság, akkor nincs béke.

Az ellenállásnak nincsen vége.

Pedig azért dolgoztunk, hogy vége legyen.
Utolsó módosítás 2017. november 16. csütörtök, 16:08

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva