Közel ötszörös árak a Diósgyőr ellen.

FB - 2018. február 26. hétfő, 16:29

A DVTK kedvezményt ad a sajátjainak...Hétvégén a Diósgyőr ellen játszunk a debreceni stadionban. 

A belépőket vásárolni már egy ideje lehet, az online rendszer szerint pár tucat jegy van még a számunkra kijelölt D3 és D4 szektorokba. 

Kb 1400 ferencvárosi ott lesz a mérkőzésen.

Hazai oldalon az online rendszer szerint ennél jóval kevesebb belépő fogyott el, pedig sokkal olcsóbban kapják azokat a diósgyőri szurkolók.

Hivatalosan mindkét "ultra szektorba" 2300 forintos áron lehet venni a jegyeket, azonban a házigazda a sajátjainak 1800 forint kedvezményt ad, így csak 500 forintba kerül nekik a ticket. 

500 kontra 2300. 

Közel ötszörös áron szurkolhatjuk ki csapatunk győzelmét. 

Két észrevétel. Annak idején a Szurkolói Iroda javaslatára az MLSZ rögzítette, hogy egy adott stadionban azonos kategóriájú helyekre azonos áron lehet csak adni a belépőket. (Egy időben még az árat is maximalizálták) Aztán az FTC vezetőinek nyomására és egy kis állami mezőgazdasági támogatásért cserében az MLSZ elnöke szakított a Szurkoló Irodával és azóta nem sok kontroll van ezen a téren. Sem. 

A másik, hogy ha ilyen "lehetőségek" vannak a klubok kezében, bármit megtehetnek, akkor az FTC vezetői éljenek ezzel. Nem, ne szívassák az ideérkező vendégszurkolókat, ne legyen nekik drágább a belépő, hanem a mienk legyen olcsóbb, gondolunk itt a jelenlegi helyzetre is, amikor a tábor helye a bmlsz miatt lezárva, a szemben lévő szektorokba pedig "erős árak" vannak. 

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva