Köszönjétek meg a szurkolást.

FradiMob - 2018. május 28. hétfő, 16:41

Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha...A Diósgyőr elleni mérkőzés lefújása után érdekes jelent szemtanúi lehettünk. 

A csapat fogta magát, és miközben a szurkolók, tábor és az oldallelátó népe, felállva tapsoltak nekik, elkezdtek lesétálni a pályáról. 

Megköszönni a szurkolást? Ugyan már, minek az. Az nincs benne a jegyárban. 

Ha jól láttuk, akkor Paintsil volt az aki "kitapsolt", majd aztán a többieknek szólt, hogy menjenek oda a Táborhoz.  Nagy nehezen rávették magukat és közelebb is jöttek, nagyduzzogva ímmel-ámmal megköszönték a drukkereknek a 90 percen át szóló biztatást. 

Aztán elindultak megint az öltöző felé... Az oldallelátó népe nem hitt a szemének. Szólt is a fütty. Végül sztárjaink leereszkedtek az ott szurkoló nézőkhöz is.

Mi ott a kapu mögött még mindig lefagyva álltunk a szaharai forróságban a pofátlanságot látva. 

Hát kik ezek? Ezek akik pár hete még más csapatok mezét húzták magukra, más klubok címere feszült e mellükön. Kik ezek és miként képzelik ezt?  Nem értik még mindig? 

A Honvéd vagy éppen a Paks ellen szívtelen játékkal leptek meg minket, és ment el a bajnokság megnyerésének lehetősége. (A frissen beállt sztárunkat a 80.percben simán lefutotta a kispesti szív.) Ellentétben veletek, mi végig küzdöttünk, harcoltunk a lelátón. Aztán odavánszorogtok hozzánk épp,hogy csak, és nem értitek mi a bajunk. 

Aztán itt a Diósgyőr mérkőzés, látjuk bennetek azt, amit pl a Honvéd ellen hiányoltunk, végre majdnem olyanokat vagytok mint mi. Erre oda sem jöttök hozzánk. Mert nem értitek. 

Engedelmetekkel, félve szólva hozzátok, ohh, nagy és dicső császárok, segítenénk egy olyan srác szavaival, aki egy volt közülünk. (Kérünk mindenkit, aki ismer valakit a csapatból, juttassa el nekik e sorokat. Köszi.)

Simon Tibor:

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!"

"It is possible to play badly but never without a soul. A man may have a bad day and on the pitch nothing happens in a way as it is planned. It doesn't matter. What matters that you should be seen as a real man struggling for the club, the fans and then defeat is also forgiven. It’s that simple!"Utolsó módosítás 2018. június 05. kedd, 17:07

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva