Paintsil 20 éves vagy 30?

FradiMob - 2018. június 07. csütörtök, 21:01

Most akkor mennyi?

A pestisracok.hu "bizonyítékai" szerint nem 20 hanem 30 éves Paintsil.

Az nso.hu szerint kétséges a bizonyíték.

Clubunk egyelőre hallgat.


"A Pesti Srácok birtokába került orvosi irat alapján viszont egyáltalán nem biztos, hogy egy fiatal, csiszolatlan gyémántot talált tavaly Ralf Zumdick. Könnyen lehet, hogy valójában egy kiforrott, már a pályafutása vége felé közelítő játékos volt a Fradi egyik kulcsembere a most véget ért bajnokságban. A ghánai Kumasi városában lévő Micro Medical Center irata alapján – meglepő módon – igaznak tűnik Paintsil januári, nagyon gyengének tűnő magyarázata a maláriával, ugyanis a január 8-ra keltezett lelet valóban maláriát említ vele kapcsolatban. Ennél meglepőbb viszont, hogy a Ferencváros ifjú titánja 30 éves a papír tanúsága szerint."


Fotó: pestisracok.hu

"Az orvosi lelet hitelessége minimum kérdéses, ráadásul ahogy Paintsil nevét elütötték, úgy az életkorát is hasonló könnyedséggel ronthatták el a ghánai intézet munkatársai.

Az elütés mellett további kétségek vetődnek még fel a pestisracok.hu „bizonyítékát” illetően Paintsil életkorával kapcsolatban. Egyrészt minden kórházi iraton szerepelni szokott legalább egy – de inkább több –, a páciens azonosítására alkalmas valamilyen személyi adat; az életkor nem ilyen, egy születési dátum az volna.

Továbbá az is érdekesség, hogy azok, akik egész szezonban egy csapatban játszottak és edzettek vele – magyarán a Ferencváros játékosai –, soha, semmilyen aggályuknak nem adtak hangot a légiós életkorával kapcsolatban.

Márpedig azért egy év alatt talán csak feltűnt volna valakinek egy labdarúgóklubnál, hogy mintha nem annyi idős lenne valaki, amennyinek mondja magát. Illetve az sem rossz kérdés, hogy ha valóban egy 30 esztendős labdarúgóról beszélünk, akkor vajon hol volt az elmúlt tíz évben?"


Fotó: csakfoci.hu

Utolsó módosítás 2018. június 07. csütörtök, 21:23

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva