Nem lesz AG a Maccabi ellen.

FradiMob - 2018. július 05. csütörtök, 15:03

A klub nem engedélyezi a drapijukat...


Aryan Greens: 

Tisztelt szurkolótársaink!

Az elmúlt hetek leforgása alatt sajnos arra az elhatározásra jutottunk, hogy csoport szinten nem képviseljük magunkat a Maccabi akárkik ellen... Ebben szeretett klubunk és "engedélyeztető" bizottsága közrejátszik.
Történt ugyanis, hogy kaptunk engedélyt a hazai drapinkra. Kivételt képeznek ez alól a nemzetközi meccseink. Idézem: "Az UEFA szabályzat szerint az Aryan szó gyűlöletkeltő. (úgy látszik csak bizonyos nem európai kluboknak) Nem igen tudjuk miért , de higgyük el, ezt még megemésztettük... Ezért, hogy ne lehessen azt mondani, mi nem tettünk meg mindent, készítettünk egy" Aryan" mentes drapériát amin csak a kezdő betűink (AG) látszódnak a szokásos koponyánkkal(amit eddig engedélyeztek) . Belenyugodva, hogy minden rendben elküldtük engedélyeztetésre .

Jött is az email septiben, hát ez bizony megint gyűlöletkeltő. 
Most a koponya a probléma, amit előtte egy héttel engedélyeztek. Megkerestük az UEFA fair play szabálykönyvét és egy nem túl irodalmi válaszban az ide vonatkozó szabályok kíséretében rávilágítottunk arra a tényre, hogy a mi koponyánk semmilyen UEFA fair play szabályzatot nem sért. Válasz persze azóta sem érkezett. Ekkor döntöttünk el, hogy ehhez tovább nem szeretnénk a nevünket adni. (ha ők így, mi is így ) Idén lesz 25 éves a szurkolói csoportunk, valószínű a 25 év alatt a mindenkori vezetés látta a drapériánkat, nem hinném , hogy most szembe sülnének a létezesünkkel. Viszont a csoportunk beállítottsága nem engedi meg azt, hogy ehhez a bohózathoz a nevünket adjuk! Arról nem is beszélve, teszik ezt egy olyan "Európa" Liga selejtező előtt, amiben nem kimondottan európai értékeket képviselő csapat az ellenfél.

Fájó, de arra jutottunk, hogy csoport szinten nem képviseljük magunkat ezen az igen „nívós” eseményen ... Tagjaink valószínűleg megtalálhatok lesznek itt ott...

Mindörökké Ferencváros!!!

Szabadságot a Szurkolóknak!!!

Utolsó módosítás 2018. július 05. csütörtök, 15:57

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva