Figyelem! Ha kedden vettél derbi belépőt.

FradiMob - 2018. szeptember 19. szerda, 17:32

Személyesen kell újraérvényesíteni....LSH kft közleménye:


Tisztelt Ferencváros szurkolók!

A Lagardère Sports Hungary Kft. a jegyértékesítő rendszer súlyos meghibásodása miatt azt kéri minden olyan jegyvásárlójától, aki 2018. szeptember 18-án, kedden akár személyesen, akár online belépőt váltott az Újpest elleni mérkőzésre, hogy adategyeztetésre és jegye újraérvényesítésére fáradjon be szeptember 21-én, pénteken reggel 8 órától a Groupama Aréna Jegypénztárába. A pénztár a körülményekre tekintettel szeptember 21., péntektől egészen szeptember 24.,hétfőig minden nap, tehát szombaton és vasárnap is reggel 8 órától este 8 óráig tart nyitva.

Az LSH Kft. elnézést kér, amiért a szerverleállás miatt érvénytelen azoknak a jegye, akik szeptember 18-án, kedden akár személyesen, akár online belépőt váltottak az Újpest elleni mérkőzésre. A társaság minden érintett szurkoló jegyét újból érvényesíteni fogja. Újraérvényesítés nélkül a jegyekkel nem lehet belépni a stadionba! A jegypénztár ezért most pénteken, szombaton, vasárnap és jövő hétfőn meghosszabbított nyitva tartással, reggel 8 órától este 8 óráig várja a 18-án derbi jegyet vett szurkolókat. Ebben az időszakban a jegyértékesítés az Újpest elleni mérkőzésre online és személyesen is szünetel!

Figyelem, aki 2018. szeptember 18-án, kedden személyesen vásárolta meg belépőjét akár a maga részére, akár másoknak az Újpest elleni mérkőzésre, a jegyével, vagy a másoknak vett jeggyel, jegyekkel együtt tudja újból érvényesíteni a belépőt, belépőket. Nem szükséges mindenkinek eljönnie, elegendő a megvásárolt belépők felmutatása a jegyek újraérvényesítéséhez!

Mindazok, akik 2018. szeptember 18-án, kedden online vásároltak belépőt akár a maguk részére, akár másoknak az Újpest elleni mérkőzésre, a szurkolói kártyájukkal együtt tudják újból érvényesíteni a belépőt, belépőket. Nem szükséges mindenkinek eljönnie, elegendő azon szurkolói kártyák felmutatása, amelyekkel online jegyet vásároltak aznap!

Az LSH Kft. tájékoztatja az érintett szurkolókat, hogy a 2018. szeptember 18-án, kedden akár személyesen, akár online vásárolt belépők a személyes újraérvényesítés és adategyeztetés hiányában nem lesznek érvényesek az Újpest elleni mérkőzésre.

Az Újpest elleni mérkőzés jegyértékesítése várhatóan 2018. szeptember 25-én, kedden indul újra online és személyesen egyaránt.

A történtekért az LSH Kft. ismét elnézést kér.


Utolsó módosítás 2018. szeptember 19. szerda, 17:42

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva