Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Szerdán Magyar Kupa

- 2011. október 23. vasárnap, 16:55

Magyar Kupában is szükség van a szurkolókra

A Derby előtérbe kerülése miatt a hétközi Magyar Kupa mérkőzésünkről nem sok szó esik. Csapatunk szerdán kora délután Szolnokon lép pályára a Magyar Kupa 4. fordulójában. Két nyertes bajnoki mérkőzés után bizakodva várjuk, hogy mire megy a csapatunk az NBII - Keleti csoport második helyezettje ellen.

Vezetőségünk az elmúlt hetekben többször is lenyilatkozta, hogy a bajnokságban már nem sok babér teremhet számunkra, ezért minden erőnkkel arra törekszik a csapat, hogy megszerezzük a 21. Magyar Kupa elsőbbségünket és ezzel kvalifikáljuk magunkat a nemzetközi porondon. Ennek és az elmúlt két mérkőzésünk fényébe bizakodva várjuk az összecsapást.

A mérkőzés a nézőbarát MLSZ-nek köszönhetően hétköznap kora délután kerül lejátszásra, így még a környékbeli fradisták sem tudnak eljutni a mérkőzésre. Köszönjük...

Szolnoki MÁV FC - Ferencváros

Magyar Kupa, 4. forduló

Helyszín: Tiszaligeti Stadion
Időpont: 2011.10.26. 14:00
Játékvezető: Berger József
Asszisztensek: Forgács Attila, Medovarszki János
Jegyinformáció: Hamarosan

Szolnok az NB2 - Keleti csoport második helyezettje. 9 mérkőzésen 6 győzelem mellett 2 döntetlent és 1 vereséget szenvedtek.

A szakmaistábunk már a mai nap edzést tartottak a tegnap győztes Derbyn résztvevő játékosoknak. Vélhetően az Újpest elleni győztes csapat kap szerepet a tiszaparti városban.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva