Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A Siófok következik

- 2012. április 14. szombat, 09:15

Szombaton 15 órakor a FŐTÁV-FTC Arénában játssza a bajnoki elődöntő első mérkőzését az FTC-Rail Cargo Hungaria.

Soron következő ellenfelünk a 2009/2010-es szezon óta szerepel az első osztályban. Az első évben nyolcadik, míg a másodikban a tizedik helyen zárta a bajnokságot a Siófok KC. Idén nyáron rutinos játékosok igazolásával erősítették csapatukat Bogdanovics Annamária, Mörtel Renáta, Németh Csilla, Herr Orsolya, Bódi Bernadett, Ábrahám Szilvia személyében.

A megújult Siófokkal először az augusztusi Szabella Kupán találkozott a Fradi, ahol meglepetésre egy góllal győztek a Balaton-partiak. Így – érthetően – mindenki fokozott hangulatban várta a két csapat első bajnoki összecsapását. A ferencvárosi lányok addig csak a Győr otthonában veszítettek két pontot, így magabiztosan vághattak neki a találkozónak. Ahogyan az első félidőben, úgy a másodikban is kézben tartotta a mérkőzést Elek Gábor csapata, így végül négygólos győzelmet aratott. A tavaszi fordulóban a népligeti találkozón Kovacsicz Mónikáék a biztos alapszakasz második hely tudatában léphettek pályára, és talán ennek is köszönhetően, a vártnál jóval könnyedebben, 40-28 arányban nyert az FTC-Rail Cargo Hungaria.

Az alapszakaszt a Fradi a második, míg a Siófok a harmadik helyen zárta. A rájátszás elődöntőjében így újra találkoznak. A párharc két győztes mérkőzésig tart. Az első mérkőzést április 14-én, Budapesten rendezik.

A múlt héten a KEK-sorozatban egészen a döntőig menetelt a címvédő Ferencváros, de a parázs hangulatú nemzetközi küzdelmek közepette nem feledkeznek meg a lányok a bajnoki elődöntő fontosságáról, hiszen ezek a mérkőzések döntenek a Bajnokok Ligája selejtezőjében való indulásról. Tavaly a Debrecen ellen hétméteresekkel lecsúszott a csapat a BL sorozatról, így most egy régóta várt sikert érhetnek el Szucsánszkiék.

2011/2012 NBI rájátszás
elődöntő, 1. mérkőzés
2012. április 14. (szombat) 15:00
FTC-Rail Cargo Hungaria - Siófok KC-Galerius Fürdő
Helyszín: FŐTÁV-FTC Aréna
Játékvezetők: Bonifert Ferenc, Oláh Viktor

Az elődöntő második mérkőzésének időpontja megváltozott! Szombat helyett pénteken lesz a siófoki találkozó!
elődöntő, 2. mérkőzés
2012. április 27. (péntek) 18:00
Siófok KC-Galerius Fürdő - FTC-Rail Cargo Hungaria
Helyszín: Siófok, Beszédes J. Ált. Isk. (8600, Siófok, Szépvölgyi u. 2.)

(fradi.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva