Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Holnap: jégkorong, női futsal

- 2011. február 05. szombat, 16:09

Holnap jégen és teremben láthatod a kedvenc csapatod

Holnap ismét jégre lépnek a hokisaink. A tegnap Miskolc ellen hosszabbításba megnyert mérkőzés (bővebben ITT) után holnap a DAB csapatát fogadják hazai jégen.

FTC-Orangeways - Dab.Docler


OB I.
Helyszín: Pesterzsébet, jégcsarnok (1201 Budapest, XX.ker. Zodony utca 1.)
Időpont: 19:00
Megközelítés:

Közvetlenül a pályához a Pesterzsébet központból közlekedő Erzsébet busszal juthatnak a látogatók, amelyik pár méterre áll meg a létesítménytől. Néhány lépésre van a Pesterzsébet vasútállomás és a Helsinki út, ahonnan kb. 300 méterre már Pesterzsébet központja található, a XX.ker.-i Polgármesteri Hivatal, az Erzsébet Áruház bevásárlóközpont, a sétálóutca és az erzsébeti lakótelep.

A Soroksári út felől, a vasútállomás aluljáróján keresztül a 66, piros 66 és 166 számú buszokkal, míg a Gubacsi híd felől a 48, 51, 19, 59 23 és piros 23 számú buszokkal közelíthető meg.

A Pesterzsébet vasútállomásra érkező vonattal rövid idő alatt elérhető Dunaharasztiból, Taksonyból, Dunavarsányból, Délegyházáról és Kiskunlacházáról. HÉV-el Szigetszentmiklósról, Tökölról, Szigetcsépról, Szigetújfaluból, Szigetszentmártonból vagy akár Ráckevéről.

Gépkocsival a Gubacsi híd felől és Meddőhányó utcai lehajtóról lehet legegyszerűbben a pályához jutni, itt a Hungaro Casing felé jobbra kell fordulni és a Hungaro Casing kék épülete után már látható a csarnok. A Soroksári – Dunaág szintén pár száz lépésre található, ahol végig vízisport telepek vannak, valamint a Gubacsi híd tövében az Erzsébeti Strandfürdő található.

Előző mérkőzés: FTC - Miskolc 5-4 (h.u. után) - http://fradimob.hu/?p=11288
Következő mérkőzés: 2011 február 8. (kedd) 19:00 Sapa Fehérvár AV19 - FTC - Hamarosan bővebben.

Holnap folytathatják menetelésüket a női futsalosaink

 

Rába ETO - FTC


Magyar Kupa
Helyszín: Győr
Időpont: 14:30
Előző mérkőzés: Salgótarján - FTC 4-6
Következő mérkőzés: Vesta - Ferencváros február 6 - vasárnap)- Hamarosan bővebben
Friss TABELLA és további a MENETREND

Utolsó módosítás 2011. július 25. hétfő, 18:46

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva