Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

A sereghajtóhoz látogatunk

- 2012. október 11. csütörtök, 18:29

Szombaton FFC!

Hétvégén a sereghatjó otthonába látogatunk. Ellenfelünk, a Rákosszentmihályi SC, 1910-ben alakult és számos sikert ért el története során, megnyerte a magyar harmadosztály, és feljutott a másodosztályba, azonban 1920-ban az akkori két Szentmihályi egyesület (RSC, RAFC) egyesült, és létrejött a Rákosszentmihályi Testedzők Köre (RTK). Az RSC történetének első fejezete eddig tartott. A folytatásra, majd 82 évet kellett várni.

Történt, 2002 nyarán a BLSZ úgy döntött, hogy a tartalékcsapatok nem indulhattak továbbiakban a "rendes" bajnokságban, hanem számukra külön tartalékbajnokságot írt ki. Előzőleg, 2001-ben a régi RAFC játékosokból alakult RAFC II megnyerte a Budapest IV.o.3.csoport bajnokságát. A jó szellemű, kiváló játékosokból álló társaság nem akart egy számukra komolytalan bajnokságban részt venni, ezért közösen úgy döntöttek, hogy külön egyesületként szerepelnek a "normál" bajnokságban.2002.augusztus 5.-én megalakult Rákosszentmihály "új" egyesülete a Rákosszentmihályi Sport Club (RSC). Az RSC már az első évben, 100 %-os eredménnyel, megnyerte a Budapest III.o.3.csoport bajnokságát. Később a 2004-2005-ös II. osztályú bajnokságot megnyerve az RSC feljutott a Bp.I/B. bajnokságba, majd a 2008-2009.-es Bp.I/B. bajnokságot megnyerve feljutott a Budapest I.osztályba. Innentől a Budapest I.osztály mezőnyében találkozhatunk az egyesülettel és a 2010/11. évadban a dicséretes harmadik helyett foglalta el. Az előző bajnokságban a 8. helyen végzett az RSC. Ősszel még ötödik volt, de tavasszal az első öt mérkőzésből négyet elveszített, így hátrébb csúszott a tabellán. Az elmúlt télen, általunk megnyert TNT kupán a harmadik helyet szerezték meg.
 Az idei bajnokságban ellenfelünk az egyetlen nyeretlen csapat, 6 vereség mellett, mindössze két döntetlent értek el.
 Csapatunkba visszatérhet Kő, aki letöltötte kétmeccses eltiltását, azonban Tánczi továbbra is pihen. Céljaink eléréséhez mindenképpen győzni kell szombaton, és ebben számítunk szurkolóink támogatására is. Várunk mindenkit szeretettel a XVI. ker. Pirosrózsa utcába, tempó FFC! 

(ffc2008.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva