Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

FFC: Holnap rangadó!

- 2012. október 20. szombat, 05:45

A jól ismert Goldball lesz a vendégünk.

A hosszúhétvége közepén, vasárnap 13:00-kor a Goldball csapatát látjuk vendégül a Népligetben. Ellenfelünk régi ismerős, tavaly kettőnk között zajlott a verseny az utolsó BLSZ I/b-s bajnoki címért. Ősszel egy nagyon érdekes meccset játszottunk. A szünetben 2:1-re vezetünk a Goldball pályán, azonban a második félidő elején, egy rövidzárlatot kihasználva, három gólt lőve fordított a Goldball. Utána már hiába támadtuk végig a hátralévő időt, csak szépíteni sikerült, így 4:3-as vereséget szenvedtünk. A tavaszi visszavágó, a Népligetben, tulajdonképp a bajnoki döntő volt. 1:1-es félidő után, egy parádés második félidőt produkálva 5:1-re kiütöttük a Goldball-t, és szereztük meg a bajnoki címet! A mérkőzésen Marci kettő, Dave, Davo, és Viktor egy gólt szerzett.

 Idén a Goldball hasonlóan szerepel csapatunkhoz, két ponttal előz meg minket, amit annak köszönhet, hogy négy döntetlene mellett, csak két veresége van. Gólvágójuk, a tavalyi BLSZ I/B gólkirály, Vidák Balázs remek formában van (mint mindig), vezeti a BLSZ I góllövőlistáját. Sajnos a tavaszi meccsel ellentétben, ezúttal játszik ellenünk.
 Csapatunkban végre Tánczi is letöltötte eltiltását, így újra számíthatunk rá. Nehéz mérkőzés lesz, de ha el akarjuk kezdeni a felzárkózást, akkor a hazai meccseinket hozni kell. Győzelem esetén a mezőny első felébe kerülünk és folytatjuk győzelmi sorozatunkat. Minden szurkolót szeretettel várunk! Tempó FFC!
 
A mérkőzés előtt U17-es csapatunk az Inter gárdáját látja vendégül 11:00 órától!

FFC-Goldball 94 FC vasárnap 13:00, Népliget

(ffc2008.hu)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva