Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Jótékonysági teremfoci, Nyilasi Tibivel

- 2012. november 16. péntek, 08:45

Jótékonysági teremlabdarúgó-tornát rendeznek jövő csütörtökön Miskolcon, a Generali Arénában: az Érted, Bence! mottót viselő esemény teljes bevételét Rakaczki Bence gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők.

A Diósgyőri VTK futballcsapatának fiatal kapusa hónapok óta leukémiával küzd, s az elmúlt időszakban sokan és sokféleképpen igyekeztek a segítségére sietni. A legújabb kezdeményezésről szerdán, Diósgyőrben, sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.

Fuhrmann Géza, a klub utánpótlás szervezési igazgatója elmondta: a 17 órakor kezdődő öregfiúk tornán a DVTK mellett a Ferencváros és a Tatabánya együttese vesz részt.
A csapatokban huszonegy korábbi válogatott játékos lép pályára, többek között Nyilasi Tibort, Détári Lajost, Ebedli Zoltánt, Lipcsei Pétert, Pintér Attilát, Vincze Ottót, Gelei Károlyt, Kiprich Józsefet és Vincze Istvánt láthatják majd a nézők.
A teremtornán először a DVTK találkozik a Tatabányával, majd a Ferencváros mérkőzik meg a Tatabányával, a szurkolók számára pedig minden bizonnyal a DVTK-FTC összecsapás jelenti majd az est fénypontját. A szünetekben freestyle-bemutatót láthatnak a kilátogatók.

(MTI)

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva