Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Vác: újabb nagy csata előtt

- 2011. február 23. szerda, 10:41

Vácon játszanak a kézi csajok

A negyeddöntő küzdelmeivel folytatódik a Magyar Kupa sorozata. Zácsikék ezúttal a Németh András vezette Váchoz látogatnak. Elek Gábor tanítványai február 23-án 18 órakor a váci sportcsarnokban vehetnek revansot a nemrég elszenvedett idegenbeli vereségért, ezzel pedig tovább juthatnak a hazai kupasorozatban is.

Nem lesz könnyű a váci kirándulás, hiszen rengeteg klasszis erősíti Tóth Tímea távozása után is a SYMA Váci NKSE csapatát. A két csapat legutóbbi találkozóján olyan eredmény született, amire a kézilabda társadalom felkapta a fejét. Ugyan bajnoki mérkőzésen született a váci siker, de Elek Gábor csapatának így is van törleszteni valója.

Rangadó a javából

Ha nem a Magyar Kupában találkozna a két csapat, akkor is rangadóról lehetne beszélni. A váci csapat jó formában van, amit az is bizonyít, hogy az EHF kupában nagy hátrányból fordítva a második mérkőzésen továbbjutottak a norvég Byasen csapata ellen, azóta pedig idegenben legyőzték a Szekszárd csapatát a bajnokságban. Szucsánszkiék sem panaszkodhatnak persze, hiszen a népligeti csarnokban búcsúsztatták a világklasszis dán Viborgot, majd a bajnokságban Dunaújvárosban hozták a kötelező két pontot. Így két jó formában lévő, önbizalommal teli csapat találkozik egymással február 23-án este.

Elek: Nincs könnyű ellenfél

"Egy jó formában lévő csapattal játszunk" - kezdte a zöld-fehérek jelenlegi edzője. "Továbbjutottak a nemzetközi kupában a norvég csapat ellen, ami ugyancsak azt bizonyítja, hogy a váci egy nagyon jó csapat. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de bízom benne, hogy jobban játszunk, mint a decemberi találkozón és akkor meg lesz a továbbjutás". A KEK-ben sorsdöntő hetest szerzett a ferencváros nem rég visszatért átlövője. Most osztja edzője véleményét. Ahogy fogalmazott: "mindenképpen jobban kell játszani, mint legutóbb. Van törleszteni valónk, hiszen Herr Orsolya és Temes Bernadett akkor nagyon megtréfált minket. Természetesen csak a továbbjutás lenne elfogadhatóeredmény a számunkra".

SYMA VÁCI NKSE - FTC RAIL CARGO HUNGARIA

Magyar Kupa negyeddöntő, Vác.

Mérkőzés időpontja: 2011. 02. 23. 18:00.

Mérkőzés helyszíne: Váci Sportcsarnok.

Forrás: ftckezilabda.hu

Utolsó módosítás 2011. július 25. hétfő, 21:24

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva